Організація та проведення Ходи ветеранів у День Незалежності України 24 серпня 2020 року

Організація та проведення Ходи ветеранів у День Незалежності України 24 серпня 2020 року

Укрінформ
7 липня, 12:00  - Хода ветеранів в День Незалежності України 24 серпня 2020 року”

Організатор: ВГО "Об’єднані Війною. 90-й батальйон".

Співорганізатори: Громадські організації ветеранів АТО України.

Учасники: Віталій Баранов - голова ВГО “Об’єднані Війною. 90-й батальйон”; Володимир Примаченко - начальник Відділу у м. Києві Міністерства у справах ветеранів України; Сергій Тріскач - “Українська асоціація інвалідів АТО”; Сергій Куніцин - голова Консультативної ради в справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України; Вадим Струневич - заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів; Олег Чуйко - представник Уповноваженого ВРУ у справах захисту прав Військовослужбовців; Сергій Кальмук - радник голови Рівненської обласної державної адміністрації в справах ветеранів; Андрій Пастушенко - “Добровольчий Рух ОУН”; Анатолій Фатєєв - Національне об`єднання ветеранів-інвалідів; Інеса Роговська - волонтер, модератор.

Теми до обговорення:

- Організація та проведення Ходи ветеранів у День Незалежності України 24 серпня 2020 року задля об’єднання ветеранської спільноти.

- Обговорення питання проведення Ходи ветеранів в День Незалежності України з представниками громадських організацій з регіонів України (через сервіс відеозв’язку ZOOM).

- Звернення до ветеранських спілок України про об’єднання ветеранської спільноти заради збереження України.

Коротко. Мета заходу - донести до громадян України погляди та думки ветеранів АТО щодо проведення Ходи ветеранів в День Незалежності України 24 серпня 2020 року задля об’єднання ветеранів з метою збереження цілісності, суверенітету та незалежності України.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

У Києві в День Незалежності відбудеться хода ветеранів

Хода ветеранів відбудеться у Києві у День Незалежності України.

Про це повідомив голова ВГО “Об’єднані Війною. 90-й батальйон” Віталій Баранов під час круглого столу в Укрінформі.

"Я закликаю прийти 24 серпня на ходу ветеранів, підтримати сильну незалежну Україну, український народ", - сказав Баранов.

Він наголосив, що саме ветерани є тією силою, об яку зламала зуби машина російської агресії. "Ми стали на захист своєї Батьківщини з перших днів війни, прийшовши з мирних професій. Ми боронили Україну з першого дня і боронимо її зараз", - зазначив Баранов.

За його словами, 24 серпня всі ветерани мають об'єднатися і показати свою силу і бажання разом боронити Україну.

"В регіонах, хто не має змоги приїхати, організовуйтесь на місцях та проводьте свої місцеві ходи ветеранів. Ми започатковуємо Всеукраїнську ходу ветеранів в кожному населеному пункті", - сказав Баранов.

Він розповів, що у Києві збір відбудеться 24 серпня о 10 годині біля червоного корпусу університету імені Тараса Шевченка, а ходу планується провести з 11:00 до 13:30. Крім того, з 14:00 до 17: 30 планується віче на майдані Незалежності, а з 17: 00 до 21:00 проводитиметься акція "Патріотичне слово". 

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Відео:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-