Онлайн-пресконференція учасників словенської рок-групи «Laibach»

Онлайн-пресконференція учасників словенської рок-групи «Laibach»

Укрінформ
19 вересня, 12:00 - онлайн-пресконференція за участі виконавців словенської рок-групи «Laibach», присвячена українському концерту у межах світового турне «Sounds Of Music Tour»

Організатор: Укрінформ. 

Учасники з української сторони: Олександр Рудяченко -  модератор пресконференції  «Laibach»; Геннадій Гутгарц - продюсер української частини туру «Laibach» «Sounds Of Music Tour».        

Коротко.  Під час онлайн-пресконференції українські журналісти матимуть нагоду з перших вуст дізнатися:

- Чим югославський комунізм відрізняється від північнокорейського?

- Об’єднана Європа – це мрія Ніцше?

- Як і навіщо робити з музики «The Beatles» і «Queen» похмурі інфернальні марші?

- Що пов’язує творчість «Laibach» із Києвом?

На ці та інші питання представники ЗМІ зможуть отримати відповіді в онлайн-режимі.

Довідково. Останні два концерти світового туру «Звуки музики» відбудуться у Києві та Тель-Авіві, а український концерт - 12 листопада в Міжнародному центрі культури і мистецтв  (МЦКМ).

***

On September 19, at 12:00, an online press conference with the participation of Slovenian rock band Laibach will be held within the Sounds OfMusic Tour, dedicated to the Ukrainian concert (Hall 2).

Short. During an online press conference, Ukrainian journalists will have the opportunity to learn firsthand:

- How is Yugoslav communism different from North Korean?

- Is a united Europe the dream of Nietzsche?

- How and why make gloomy infernal marches out of The Beatles and Queen music?

- What connects Laibach's creativity with Kyiv?

These and other questions can be answered online by the media.

Conference moderator Eric Aigner

For reference. The last two concerts of the World Sounds of Music tour will take place in Kiev and Tel Aviv, and the Ukrainian concert will take place on November 12 at the International Center for Culture and Arts (ICCM).

Музичний відеокліп гурту за посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=Glu9wA4HjE0&feature=share&fbclid=IwAR1tE2yJwX4VIJi8ZQd6WD3wjjQoDl4CjW7a3Mc3Ag2x-P110kSc6F_j3cU

Підсумкові матеріали: 

Культовий словенський рок-гурт «Laibach» приїде до Києва у листопаді

Культова словенська рок-група «Laibach» приїде у листопаді до Києва в межах світового туру «Sounds Of Music» (“Звуки музики”).

Про це під час онлайн-пресконференції в Укрінформі повідомив журналіст Олександр Рудяченко.

“Із перервою в 22 роки «Laibach» знову у Києві... Цього разу гурт привозить абсолютно нову програму, яка буде називатися “The Sound Of Music”. Підкреслюю, що ми побачимо типові концерти, які бачили європейські глядачі цього року”, - сказав він.

Рудяченко нагадав, що вперше «Laibach» приїжджав до Києва у жовтні 1997 року. Тоді словенський гурт зіграв два концерти: один у нічному клубі, а другий - у Міжнародному виставковому центрі.

Продюсер української частини туру «Sounds Of Music» Геннадій Гутгарц зазначив, що «Laibach» привезуть до Києва різноманітну артпродукцію, яку ніде не можна придбати, окрім як на концерті.

Він наголосив, що «Laibach» є високоінтелектуальним рок-гуртом, їхня творчість справила величезний вплив на світову музику.

Сам альбом “The Sound Of Music” вийшов 23 листопада 2018 року. Його ідея виникла в 2015 році, коли рок-група «Laibach» виступала у Північній Кореї. На концерті у Пхеньяні музиканти виконали кілька пісень із мюзиклу "Звуки музики" - цей фільм добре знають і люблять у КНДР, а школярі часто використовують його для вивчення англійської мови. В альбом включені такі номери з мюзиклу, як “My Favorite Things”, “Edelweiss”, “Do-Re-Mi”, “Maria”, причому останній словенці переробили на “Korea”.

“Ми дали два концерти в Північній Кореї, і це насправді було фантастично. Це хороша країна… Нам потрібен був рік, щоб домовитися з владою країни, і пізніше, після того як ми вже приїхали в країну, нам потрібен був один тиждень для того, щоб все організувати”, - розповів під час онлайн-пресконференції учасник гурту «Laibach» Іван Новак.

До альбому також увійшла інтерпретація корейської народної пісні “Arirang”, яка вважається неофіційним гімном як Північної, так і Південної Кореї. Ця пісня була раніше випущена синглом з нагоди історичного саміту президента США Дональда Трампа і північнокорейського лідера Кім Чен Ина.

Київський концерт «Laibach» відбудеться 12 листопада в Міжнародному центрі культури і мистецтв (Жовтневий палац).

Відео заходу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-