Національний екзитпол`2019 – парламентські вибори. Результати опитування станом на 18:00

Національний екзитпол`2019 – парламентські вибори. Результати опитування станом на 18:00

Укрінформ
21 липня,19:45 - Національний екзитпол`2019 – парламентські вибори

Організатори: Фонд «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва»; Укрінформ.

Учасники: Ірина Бекешкіна - директор Фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва; Євген Бистрицький - голова Наглядової Ради Національного екзитполу`2019; Володимир Паніотто – генеральний директор Київського міжнародного інституту соціології; Андрій Биченко – директор соціологічної служби Центру Разумкова.

Модератор: Юрій Горбань – прессекретар Фонду «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва».

Коротко. Під час пресконференції будуть  оприлюднені результати опитування станом на 18:00.

Національний екзитпол під час парламентських виборів-2019  здійснюється за фінансової підтримки міжнародних донорів: Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні, Представництва Європейського Союзу в Україні, Міжнародного фонду «Відродження», Посольства Канади в Україні.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом.  Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Пресконференція  буде транслюватись онлайн на сайті Укрінформ за посиланням: https://www.ukrinform.ua/block-conferences та на головній сторінці сайту в блоці Пресцентр і на YouTube-каналі Укрінформ за посиланням: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

По закінченню онлайн-трансляції, відео з пресконференції буде доступне за посиланням: https://drive.google.com/open?id=1LEKVsP-ElaD4GldpiX9PhnJX-fd-6m1L

Підсумкові матеріали:

Національний екзит-пол: До Ради проходять п'ять партій

За результатами Національного екзит-полу на позачергових парламентських виборах станом на 18 годину, до Верховної Ради проходять п'ять політичних партій: «Слуга народу» (43,9% голосів), «Опозиційна платформа – За життя» (11,5%), «Європейська солідарність» (8,9%), «Батьківщина» (7,6%) та «Голос» (6,3%).

Такі дані Національного екзит-полу, проведеного Фондом «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва», КМІС та «Центром Разумкова», оприлюднено на пресконференції в Укрінформі у неділю, 21 липня.

Найближче до подолання 5-відсоткового прохідного бар'єру станом на 18 годину перебуває партія «Сила і честь», яка набрала 4,4% голосів.

Уточнені дані Національного екзит-полу станом на 20 годину будуть оприлюднені на пресконференції в Укрінформі о 22 годині.

Генеральна сукупність екзит-полу – виборці, які проголосували на виборчих дільницях на території України, крім спеціальних дільниць (лікарні, тюрми, військові частини, закордонні дільниці) та за винятком окупованих територій.

Обсяг вибірки – близько 13 000 респондентів (залежно від явки виборців).

Кількість опитаних на кожній дільниці – приблизно 43 респонденти в середньому.

Національний екзит-пол під час парламентських виборів-2019 здійснюється за фінансової підтримки міжнародних донорів: Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні, Представництва Європейського Союзу в Україні, Міжнародного фонду «Відродження», Посольства Канади в Україні.

Відео заходу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-