Гусь йде на вибори: презентація відеоролику

Гусь йде на вибори: презентація відеоролику

Укрінформ
25 березня 13:00 - Презентація відеоролику «Гусь йде на вибори»

Організатор: Міністерство юстиції України.

Учасники: Павло Петренко - міністр юстиції України; Оксана Кікоть - менеджерка українсько-канадського проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні»; Надія Кушнір - ілюстраторка, дизайнер та автор «Гуся».

Підсумкові матеріали:

Під час виборів суди працюватимуть у посиленому режимі — Петренко

Під час виборчого процесу суди працюватимуть в посиленому режимі.

Про це під час прес-конференції в Укрінформі повідомив міністр юстиції України Павло Петренко.

“Суди так само як і всі виборчі комісії, очолювані Центральною виборчою комісією, і в день виборів, і в дні до дня голосування будуть працювати в спеціальному режимі. У день виборів вони будуть працювати цілодобово, тому що наш закон передбачає низку категорій і скарг, які подаються учасниками виборчого процесу, які повинні бути розглянуті невідкладно”, - сказав Петренко.

За його словами, на наразі Державна судова адміністрація організовує роботу всіх судів по країні таким чином, щоб вони забезпечили оперативний і вчасний розгляд всіх скарг, які визначені нашим законодавством у питаннях порушення виборчих прав.

“Тому я переконаний, що як це було і на минулих виборах, суди працювали в посиленому режимі, так і цього разу ми як держава забезпечимо захист і можливість використання права на судових захист кожному громадянину, чи це виборець, чи то учасник виборчого процесу”, - додав міністр юстиції.

Відео заходу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-