Цифрові інструменти та можливості Google для безпечнішого Інтернету. Всеукраїнський відкритий майстер-клас

Цифрові інструменти та можливості Google для безпечнішого Інтернету. Всеукраїнський відкритий майстер-клас

Укрінформ
5 лютого 16:00 - Цифрові інструменти та можливості Google для безпечнішого Інтернету

Організатори: Міністерство інформаційної політики України спільно з Google Україна для педагогів шкіл та закладів вищої освіти.

Учасники: Еміне Джапарова – перший заступник міністра інформаційної політики України; Антоніна Букач - тренерка майстер-класу, сертифікований тренер Google for Education.

Коротко. Тренерка майстер-класу Антоніна Букач зосередить увагу на безпеці онлайн та доступних інструментах інформаційної безпеки Google.

Під час Всеукраїнського майстер-класу на сторінці «Укрінформу» буде забезпечено онлайн-трансляцію, і тому всі охочі зможуть дистанційно долучитися до заходу. Глядачі, які успішно пройдуть онлайн або офлайн навчання, отримають сертифікат.

Для виконання практичних завдань учасникам заходу рекомендується мати із собою гаджети (ноутбук або смартфон, або планшет).

Підсумкові матеріали:

До Дня безпечного інтернету компанія Google провела майстер-клас для українських освітян

Педагоги шкіл і закладів вищої освіти взяли участь у всеукраїнському відкритому майстер-класі від компанії Google до Дня безпечного інтернету.

Захід провела в Укрінформі сертифікований тренер Google for Education Антоніна Букач.

"Майстер-клас проходить до Дня безпечного інтернету. І наскрізною темою є вивчення цифрових інструментів та можливостей Google для інформаційної безпеки", - зазначила вона.

Під час заходу, що проходив за підтримки Міністерства інформаційної політики, тренер провела одночасно онлайн- та оффлайн-заняття у віртуальній власній кімнаті та опрацьовувала завдання з учасниками майстер-класу в прямому ефірі.

У свою чергу перший заступник міністра інформаційної політики Еміне Джапарова висловила сподівання, що присутні своїми новими знаннями поділяться зі своїми учнями та студентами.

"Наша місія така - ми не хочемо цензурувати або закривати простір, це є несучасним трендом. Ми намагаємось промотувати безпечний інтернет і користування Мережею. Я сподіваюсь, що цей захід відкриє ті нові знання, які ви потім донесете до своїх учнів, студентів, слухачів. Я сподіваюсь, що цей проект стане корисним з погляду здобуття абсолютно практичних знань, як щоденно екологічно користуватись тим, без чого сьогодні ми не можемо уявити свого життя", - сказала вона.

Всесвітній день безпечного інтернету, мета якого пропагувати більш безпечне і більш відповідальне використання мобільних і онлайн-технологій, передусім серед дітей і молоді, проводиться з 2004 року в країнах Європейського Союзу під патронатом Європейської комісії з інформаційного суспільства і ЗМІ у кожен другий вівторок лютого.

Головним координатором Дня безпечного Інтернету в світі є некомерційна організація Insafe (European Safer Internet Network), яка складається з національних центрів, створених за участю Єврокомісії.

В Україні День безпечного інтернету відзначається з 2009 року.

Його цьогорічне гасло "Разом для найкращого інтернету".

Відео заходу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-