Творчий вечір «Сто років української журналістики - сто років Укрінформу» (м.Київ, вул. Хрещатик, 36,  колонна зала КМДА)

Творчий вечір «Сто років української журналістики - сто років Укрінформу» (м.Київ, вул. Хрещатик, 36, колонна зала КМДА)

Укрінформ

20 листопада о 18:00 відбудеться творчий вечір «Сто років української журналістики - сто років Укрінформу» (м.Київ, вул. Хрещатик, 36,  колонна зала Київської міської державної адміністрації).

Організатори: Міністерство інформаційної політики України; УНІА «Укрінформ».

До участі запрошені: вище керівництво держави, урядовці, народні депутати України, представники дипломатичних місій в Україні, міжнародні та українські ЗМІ, представники міжнародних фондів, українських та зарубіжних компаній.

Коротко. На вас чекає театралізоване мультимедійне дійство.  Ми екстраполюємо 100-річну історію агентства на загальну історію українських медіа, аби зрозуміти, які моменти в ній були кульмінаційними та поворотними.  Покажемо, як народжувалося агентство за Дмитра Донцова, як обстоював українські інтереси в інформаційному просторі Володимир Нарбут, що робили в агентстві Ілля Ільф та Павло Тичина, чому трьох директорів агентства було репресовано. Це буде «Укрінформ», якого ви зовсім не знаєте, та інші медіа, які ви побачите по-новому. Це будуть відкриття нових імен - тих, хто кидав виклик системі і йшов проти течії.

На вечорі буде показано унікальну виставку малюнків «Мистецтво з-за грат»: роботи  нашого колеги Романа Сущенка, журналіста «Укрінформу», незаконно затриманого та засудженого за надуманим обвинуваченням до 12 років в Росії. 20 малюнків Романа написані за допомогою кулькової ручки, чаю, лушпиння цибулі, соку буряка та кетчупу, оскільки пензлі не входять до належного ув`язненим майна.

Акредитація ЗМІ проводиться до 13:00 20 листопада за електронною адресою: anna@ukrinform.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-