Можливості для партнерства і взаємовигідної співпраці PL-UA в легкій промисловості

Можливості для партнерства і взаємовигідної співпраці PL-UA в легкій промисловості

Укрінформ
14 листопада 12:00 - Можливості для партнерства і взаємовигідної співпраці PL-UA в легкій промисловості

Організатор: ГС «Національне галузеве партнерство в легкій промисловості України «Фешн Глобус Юкрейн».

Учасники: Голда Виноградська – голова Національного партнерства в легкій промисловості; Юлія Федів – виконавчий директор «Українського культурного фонду»; Кароль Кубіца – директор Закордонного Торговельного Бюро в м.Києві Польської агенції інвестицій та торгівлі; Олег Дубіш – перший віце-президент Польсько-Української господарчої палати, член Українсько-Польського Форуму партнерства при Міністрах закордонних справ України та Польщі; Ніна Ружка – президент PTAK HOLDING; Роберт Барановський – директор PTAK; модель’єри: Роксолана Богуцька, Любов Чернікова, Дмитро Чернега, Наталія Марченко, Каміла Саадат, Оксана Грицай, Олена Годіс.

Довідково. Вперше в Європі та Варшаві 14 українських кутюр'є представлять єдину колекцію дизайнерського одягу митців зі Сходу, Заходу, Півночі та Півдня України в шоу-показі «Екскурсія Україною по подіуму».

Унікальний показ проходитиме 23 листопада  за підтримки Українського культурного фонду. Його побачать майже 5 000 відвідувачів польської виставки «Warsaw Ptak Expo» та запрошені високоповажні гості.

Після художньої частини, відбудеться бізнес-форум «Можливості для партнерства і взаємовигідної співпраці PL-UA в легкій промисловості», який організовують Національне  партнерство в легкій промисловості України, FashionGlobusUkraine та Ptak EXPO.

Партнерами бізнес-форуму є  Polsko-UkrainskaI ZBA Gospodarcza, Lodz Chamber of Industryand Commerce, Europen Intergration Center.

Під час бізнес-форуму буде представлено потенціал української легкої промисловості  на європейському ринку та запрошення  польських виробників тканин до активної співпраці з українськими  виробниками.

Підсумкові матеріали:

У Варшаві пройде шоу-показ «Екскурсія Україною по подіуму»

У столиці Польщі 23 листопада відбудеться шоу-показ «Екскурсія Україною по подіуму», в рамках якого буде представлено 12 регіонів України від найкращих дизайнерів країни.

Про це під час прес-конференції в Укрінформі на тему: "Екскурсія Україною по подіуму" сказала голова Національного партнерства в легкій промисловості Голда Виноградська.

«У нас заплановано низку подій, це й дана прес-конференція в Києві, і прес-конференція у Варшаві, де буде бізнес-форум, який дозволить представити потенціал легкої промисловості України і запросити наших польських колег до співпраці з українським ринком. Родзинкою, яка прикрасить цю подію і має велику мету, а саме донести до польських глядачів, якою насправді є Україна, стане колекція «Екскурсія Україною по подіуму». Вона продемонструє 12 регіонів України від найкращих дизайнерів України, в (колекціях - ред.) яких буде і сучасність, і етномотиви, і взагалі передана душа кожного регіону», - сказала Виноградська.

Вона зауважила, що дана колекція одягу з 12 регіонів підібрана таким чином, щоб показати не тільки ментальність кожного регіону, а й представити колекції, в яких буде продемонстрована різноманітність фактур та техніки.

«По-перше, ми побачимо в колекціях, як по-різному передана ментальність кожного регіону, а по-друге - ми побачимо різні дизайнерські технології, в когось це буде вишивка, в когось бісер, а в когось цікаві аксесуари», - зазначила Виноградська та додала, що регіон Донеччини буде представлений колекцією, яка покаже, яким чином дизайнери висловлюють своє відношення до ситуації в Криму, “тому останній образ буде виходити зі зв'язаними руками, оскільки в даній ситуації у нас так само зв'язані руки”. 

«Тому сподіваюсь, що такі образи зможуть якось вплинути на наших політиків і не тільки наших», - зауважила Виноградська.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-