Світло, що перемагає. Всеукраїнський флешмоб єдності

Світло, що перемагає. Всеукраїнський флешмоб єдності

Укрінформ
1 cерпня  13.30 - Сучасне святкування ювілейного року Хрещення Руси-України

Організатори: БФ «Поширення Християнських Цінностей»; Українська Міжцерковна Рада; УПЦ КП; УГКЦ; РКЦ; ГО «Християнські Ініціативи»; ГО «Живи».

Учасники: Наталя Гінкул - керівник БФ "Поширення Християнських Цінностей"; Юрій Годо – шоумен; Стелла Красовська – продюсер концертного агентства «Музичний сад»; Денис Сінельніков – активіст; S.Олена - голос флешмобу; Микола Білоусов – директор з міжнародних зв’язків.

Коротко. У столиці, а також Запоріжжі, Дніпрі, Чернівцях, Миколаєві, інших обласних центрах  з нагоди святкування ювілейного року Хрещення Руси-України відбулися масштабні світлові флешмоби!

 «Світло в темряві світить» - саме такі слова на честь знаменної події пролунали одночасно в різних куточках нашої держави. Учасники дійства  увімкнули сотні ліхтариків у мобільних,  і центральні площі міст на мить охопила дивовижна картина світла та єдності.

Незабаром флешмоб відбудеться у Тернополі. П’ятсот дітей, серед яких будуть діти біженців з Донбасу, візьмуть у ньому участь.

Мета заходу - нагадати, що добро перемагає зло, любов перемагає ненависть, а світло завжди перемагає темряву.

Під час прес-конференції будуть представлені відеоматеріали та фото флешмобів з різних міст України.

Підсумкові матеріали:

У Тернополі 2 серпня відбудеться світловий флешмоб «Світло в темряві світить»

З нагоди святкування ювілейного року хрещення Руси-України  в Тернополі 2 серпня відбудеться масштабний світловий флешмоб «Світло в темряві світить».

Про це повідомила керівник БФ «Поширення християнських цінностей» Наталя Гінкул під час прес-конференції в Укрінформі.

« Завтра флешмоб пройде в Тернополі, де будуть задіяні понад 400 дітей», - сказала Гінкул.

Вона зазначила, що мета флешмобу - «нагадати, що добро перемагає зло, любов перемагає ненависть, а світло завжди перемагає темряву».

Акції вже відбулися у Києві, Дніпрі, Запоріжжі, Миколаєві, Хмельницькому, Івано-Франківську, Херсоні, Житомирі, Черкасах, Кропивницькому, інших обласних центрах.

Гінкул наголосила, що міста для проведення флешмобів не обиралися спеціально.

«Оргкомітет створив усі умови для того, щоб у кожному обласному центрі України відбувався такий флешмоб: ми офіційно повідомили про флешмоб міські ради, обласні, створили сторінку у Facebook, відео, щоб людям легше було організувати це диво у своїй області», - пояснила Гінкул.

Нині, за її словами, до проведення флешмобів долучилися 15 областей.

«Уже під час святкування ювілейного року хрещення Русі-України ми відчули, що області, які не долучилися, дуже хочуть і мають бажання зробити такі флешмоби у своєму обласному центрі», - додала Гінкул.

Таким чином, як вона зазначила, очікується, що до проведення флешмобів згодом доєднаються Маріуполь, Луцьк, інші міста.

«Думаю, що до свята Різдва, але поки що це мрія, буде створюватися найбільший флешмоб в Україні», - повідомила Гінкул.

Під час прес-конференції також презентували відео з проведення флешмобів у обласних центрах України, де учасники дійства увімкнули сотні ліхтариків у мобільних телефонах на центральних площах міст.

Організатори флешмобу БФ «Поширення християнських цінностей», Українська Міжцерковна Рада, УПЦ КП, УГКЦ, Римо-католицька церква; ГО «Християнські Ініціативи», ГО «Живи».

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-