Представлення нових зразків нагород в медичній сфері

Представлення нових зразків нагород в медичній сфері

Укрінформ
15 червня 11.00 - Презентація нових зразків нагород в медичній сфері 

Учасники: Ольга Богомолець - голова наглядової ради громадської платформи "Люди допомагають людям"; Олександр Сопов - голова всеукраїнської громадської організації «Країна».

Теми для обговорення:

- Представлення нових нагород в медичній сфері;

- Сутність громадських нагород та причини виникнення;

- Система відомчих заохочувальних нагород та її недоліки;

- Реформа нагородної системи України.

Підсумкові матеріали:

Напередодні професійного свята медичні працівники отримали нагороди нового зразка у медичній сфері

За ініціативи Всеукраїнської громадської організації «Країна» нагороди нового зразка напередодні професійного свята отримали працівники медичної сфери.

Презентація нагород та їх вручення відбулося під час прес-конференції в Укрінформі.

«Сьогодні ми представляємо дві нові нагороди. Перша призначена для тих медичних працівників, які взагалі майже забуті з точки зору і матеріальної, і морального стимулювання - медсестри, акушерки, санітарки - представники молодшого медичного персоналу. Це медаль «За милосердя та турботу», - розповів голова всеукраїнської громадської організації «Країна» Олександр Сопов.

Інша нагорода, яку він представив, - орден «Сила милосердя», перший зразок якого отримала Національна медична академія післядипломної освіти імені П.Л. Шупика.

Відзнакою «За турботу та милосердя» під час прес-конференції були нагороджені 8 медиків, серед яких лікарі, парамедики, медсестри, військові медики.

Як наголосила голова наглядової ради громадської платформи «Люди допомагають людям» Ольга Богомолець, «потрібно нагороджувати тих людей і дякувати тим людям, які не виїхали за кордон, які служать, а не займаються заробітчанством, які кожного дня рятують життя людей, які дають людям відчуття стабільності».

«Дуже щаслива, що ми маємо можливість співпрацювати з ВГО «Країна»... І ми мали можливість уже нагородити понад півтисячі матерів загиблих наших героїв орденом матері та протягом цього і наступного років ми плануємо разом із громадськими організаціями «Люди допомагають людям» та з громадською організацію «Медична спільнота Революції гідності» нагородити всіх мам наших загиблих героїв», - сказала Богомолець.

Вона також додала, що церемонія нагородження медиків відзнаками буде продовжуватися. 

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-