Моя кар'єра в Україні: погляд молоді

Моя кар'єра в Україні: погляд молоді

Укрінформ
1 червня 13.00 - МОЯ КАР'ЄРА в Україні: погляд молоді

Організатори: Міністерство молоді та спорту України, Центр «Розвиток КСВ», CareerHub та Перший Український Міжнародний Банк.

Учасники: Мар’яна Ільницька -  майбутній журналіст (м.Сколе, Львівська область); Мартин Ксинін - майбутній хірург (м. Коломия, Івано-Франківська область); Оксана Спасіченко - майбутній економіст (с.Шпитьки, Київська область); Марко Санду - майбутній підприємець (м.Кременець, Тернопільська область); Дар’я Кругляк - майбутній пілот літака (м. Круп’янськ, Харківська область); Аліна Сивочуб - майбутній ветеринар (м. Краматорськ, Донецька область); Сергій Подтиченко - майбутній актор (м.Одеса); Олександр Ярема - заступник міністра молоді та спорту України;  Сергій Черненко - голова правління ПУМБ; Тарас Деркач - координатор Career Hub Центру "Розвиток КСВ".

Коротко. Захід проводиться з нагоди  Дня захисту дітей. Центр «Розвиток КСВ» спільно з Мінмолодьспорту та партнером проекту (компанія ПУМБ) провели конкурс-есе «Моя майбутня професія: планування та розвиток», щоб знайти відповіді на запитання: Як сьогодні десятикласники обирають свою професію? Ким вони хочуть бути? Як пов’язують свою професію з майбутнім України? Конкурс зібрав понад 1400 есе від учнів з 23 регіонів України. Переможці відвідали регіональні етапи в 5 містах України,  найкращі – взяли участь у фінальному заході 31 травня, а 1 травня вони відвідали керівників компаній, що уособлюють професію мрії для десятикласників.

Довідково. Всеукраїнський конкурс-есе «Моя майбутня професія: планування і розвиток» вже третій рік поспіль здійснює мрії школярів. За три роки близько 2200 десятикласників взяли участь у проекті, що допомогло їм свідомо обирати майбутню професію!

Центр «Розвиток КСВ» – експертна організація в Україні з відповідального ведення бізнесу та розвитку корпоративної соціальної відповідальності в Україні. Пріоритети Центру «Розвиток КСВ» – КСВ в конфліктні часи, бізнес і університети, соціальна відповідальність державних органів влади і державних компаній. Детальніше:  www.csr-ukraine.org

Career Hub – експертна платформа Центру “Розвиток КСВ” з кар’єрного консультування та працевлаштування, що має на меті сприяти кар'єрному розвитку молоді - від школи до успішної реалізації у професії. Серед основних напрямів діяльності: створення буклетів та уроків про кар’єру для школярів, Український пакт заради молоді-2020 та надихаючі проекти для школярів на тему планування кар’єри. Детальніше: www.careerhub.in.ua

ПУМБ (Перший Український Міжнародний Банк) – це великий і надійний приватний банк, який прагне бути фінансовим радником і помічником як для приватних осіб, так і для корпоративних клієнтів, передбачає їхні очікування і потреби, а також пропонує ефективні рішення. ПУМБ входить в десятку найбільших банків України за ключовими фінансовими показниками. Детальніше: www.pumb.ua

Підсумкові матеріали:

Школярі-фіналісти проекту "Моя кар'єра в Україні"  поспілкувались із кумирами в обраних професіях

Школярі-фіналісти проекту "Моя кар'єра в Україні"  спілкувались із українськими топ-менеджерами, зокрема відвідали керівників компаній, що уособлюють професію мрії для десятикласників.

Про це повідомив координатор Career Hub Центру "Розвиток Корпоративної соціальної відповідальності" Тарас Деркач на прес-конференції в Укрінформі.

"В сучасних умовах ми розуміємо, що саме від підростаючого покоління залежить майбутнє нашої країни... Національний  проект "Моя кар'єра в Україні: погляд молоді"  реалізуємо третій рік поспіль... Головна мета  - показати старшокласникам приклади для наслідування у обраних ними професіях, приклади топ-менеджерів, успішних людей, керівників державних установ, які досягли успіху і кар'єрного зростання", - сказав він.

Заступник міністра молоді та спорту Олександр Ярема наголосив, що проект допомагає школярам зробити правильний вибір щодо майбутньої професії.

"Важливо, що є такі ініціативи для створення  комунікаційного поля з молодими людьми, які  найближчим часом мають зробити дуже відповідальний вибір у своєму житті - куди йти навчатись, ким у подальшому працювати. Учасники проекту побачили роботу керівників банків, державних установ, які досягли кар'єрного успіху. Проект стимулює усвідомлення і розуміння, до чого потрібно прагнути, що потрібно докладати зусиль, працювати над собою і робити відповідальний вибір", - сказав він.

Також у прес-конференції взяли участь учні-переможці конкурсу, які із захопленням ділилися враженнями від зустрічей з топ-менеджерами, представниками обраних ними професій. Діти наголосили, що такий конкурс має існувати в Україні і надалі, оскільки він допомагає дізнатися більше про обрану професію і зрозуміти, чи це справді те, чим хочеться займатися у майбутньому.

Центр «Розвиток КСВ» спільно з Мінмолодьспорту та партнером проекту компанією  ПУМБ провели конкурс-есе «Моя майбутня професія: планування та розвиток».  Учні описувуали, ким вони хочуть бути і як пов’язують свою професію з майбутнім України. Конкурс зібрав понад 1400 есе від учнів з 23 регіонів України. Переможці відвідали регіональні етапи в 5 містах України,  найкращі – взяли участь у фінальному заході 31 травня, а 1 травня вони відвідали керівників компаній, що уособлюють професію мрії для десятикласників.

Конкурс-есе «Моя майбутня професія: планування і розвиток»  проводиться вже третій рік поспіль і за цей час близько 2200 десятикласників взяли участь у проекті.

Центр «Розвиток КСВ» – експертна організація в Україні з відповідального ведення бізнесу та розвитку корпоративної соціальної відповідальності в Україні. Пріоритети Центру «Розвиток КСВ» – КСВ в конфліктні часи, бізнес і університети, соціальна відповідальність державних органів влади і державних компаній. 

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-