«Зроблено в Києві»: відкриття  виставки-презентації промислової продукції київських виробників

«Зроблено в Києві»: відкриття виставки-презентації промислової продукції київських виробників

Укрінформ
30 травня 11.00 - Масштабна виставка-презентація промислової продукції київських виробників «Зроблено в Києві»  

Організатор: Департамент промисловості та розвитку підприємництва КМДА, Департамент суспільних комунікацій КМДА, Рада директорів промислових підприємств, установ та організацій міста Києва.

Учасники:  Андрій Мельничук - директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА; Анатолій Баган - заступник директора - начальник управління промисловості та інноваційної політики Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА; Наталія Кондрашова - начальник управління регуляторної політики та підприємництва Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА; Олександр Осадчий - генеральний директор ДП «ВО «Київприлад», голова Ради директорів підприємств, установ та організацій м. Києва; Віра Фамуляк-Зелінська - модератор, заступник начальника управління інформаційної політики та комунікацій Департаменту суспільних комунікацій.

Підсумкові матеріали:

У столиці понад 300 виробників презентуватимуть свою продукцію на виставці "Зроблено в Києві"

У Міжнародному виставковому центрі 5 червня відбудеться щорічна виставка-презентація промислової продукції та науково-технічних досягнень "Зроблено в Києві".

Про це під час прес-конференції в Укрінформі повідомив директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА Андрій Мельничук.

"Традиційно на початку червня столичні промислові підприємства збираються на єдиному майданчику, щоб продемонструвати свої досягнення та презентувати свій потенціал. Цього року 5 червня у Міжнародному виставковому центрі відбудеться виставка продукції київських виробників "Зроблено в Києві". Вже втретє ми збираємо столичних товаровиробників. Цьогорічний захід буде найсмаштабніший, експозиційна площа зросла вдвічі. В перший рік при проведені виставки брали участь 71 учасників, цього року на 3500 кв. м ми розмістили понад 300 столичних підприємств різних галузей та науково-дослідницьких організацій", - зазначив Мельничук.

Зокрема, за його словами, цього року столичні підприємства презентуватимуть свою продукцію, торгові марки, бренди та новітні технологічні розробки.

"Будуть представлені промислові підприємства машинобудівної, оборонної, харчової, легкої, фармацевтичної та інших галузей, виробники будівельних матеріалів, медичної техніки, хімічної продукції, компанії, що працюють у сфері енергетики та енергоефективності, екології, транспорту, поліграфії, а також інформаційних технологій та інноваційної інфраструктури", - розповів він.

Мельничук відзначив, що за останніми статистичними даними за І квартал поточного року спостерігається позитивна експортна динаміка столичних виробників. "Так, експорт товарів до країн Європейського Союзу склав 932 млн доларів та збільшився у порівнянні з минулим періодом на 13,7%", - додав він.

Як зазначив заступник директора - начальник управління промисловості та інноваційної політики Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА Анатолій Баган, виставка зосереджена на просуванні продукції промислових підприємств на міжнародний ринок.

"Ми відмовилися від російського ринку і ключовим питанням було заміщення цього ринку відповідними міжнародними ринками. Саме тому міською владою приділяється велика увага по підтримці просуванню продукції київських виробників на міжнародні ринки", - зауважив він.

Баган наголосив, що участь промислових підприємств у виставці є безкоштовною. "Ми надаємо можливість промисловим підприємствам не тільки презентувати свою продукцію, а й організовуємо контакти промислових підприємств з потенційними інвесторами", - зазначив він.

Також на виставці з метою сприяння розвитку зовнішньоекономічного потенціалу столичної промисловості презентують каталог «Експортери міста Києва», відбудуться виставки «CIFIT-China International Fair for Investment & Trade», круглий стіл «Експортний потенціал міста Києва: реалії та нові можливості» та коопераційна сесія.

Програмою також передбачено презентацію конкурсу «Столичний стандарт якості», нагородження дипломантів конкурсу «Кращий експортер року», підписання угод та меморандумів.

Крім цього, у рамках ділової програми виставки відбудуться заходи, спрямовані на розширення можливостей столичних промислових підприємств щодо доступу до фінансово-кредитної підтримки та залучення інвестицій: презентація Програми фінансово-кредитної підтримки суб'єктів підприємницької діяльності у Києві та програм Державної інноваційної фінансово-кредитної установи. Науково-практична програма заходу передбачає презентації наукових установ НАН України та наукових парків провідних столичних вишів.

Місце проведення виставка: Броварський проспект, 15 (станція метро «Лівобережна»). 

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-