Будьмо знайомі -

Будьмо знайомі - "Золоте левеня"! Презентація нового дитячого часопису

Укрінформ
11 травня 13.00 - Презентація нового дитячого розважально-пізнавального журналу "Золоте левеня" 

Організатор: Всеукраїнська громадська організація "ЗОЛОТІ ЛЕВИ ЧОРНОЇ СОТНІ".

Учасники: Тарас Мацюк - голова Проводу ГО "ЗОЛОТІ ЛЕВИ ЧОРНОЇ СОТНІ"; Аліна Надуда - технічний редактор видання, голова прес-служби  ГО "ЗОЛОТІ ЛЕВИ ЧОРНОЇ СОТНІ"; Лілія Гудзь - головний редактор видання "Золоте левеня"; Вікторія Дунаєва - художник; Вікторія Пасічник - художник.

Підсумкові матеріали:

В Укрінформі презентували новий дитячий розважально-пізнавальний журнал "Золоте левеня" 

Всеукраїнська громадська організація "Золоті Леви Чорної сотні" презентували новий дитячий розважально-пізнавальний журнал  "Золоте левеня".

Про це під час прес-конференції в Укрінформі повідомила технічний редактор видання, голова прес-служби ГО "Золоті Леви Чорної сотні" Аліна Надуда. 

"Золоте левеня" - це дитячий розважально-пізнавальний журнал, це не тільки паперове видання, яке носить в собі цікаві казки, вірші, пісні, ілюстрації, а це підвалини правильного виховання, розуміння що таке повага, захист батьківщини та патріотизм. Саме правильна дитяча література ще змалку закладає орієнтири, які людину супроводжують у дорослому віці", - розповіла Надуда.

Вона зазначила, що журнал "Золоте левеня" орієнтований на вік дитини від 4 до 7 років. "На сторінках журналу різноманітний контент, від казок і оповідань, до пізнавальних вікторин, від захопливих ігор до вивчення англійської та іспанської мови, адже ці мови найбільш поширені у світі. Можливо наступні випуски будуть перекладені іншими мовами", - зазначила вона. 

Надуда підкреслила, що направлення журналу дозволяє використовувати його як для сімейного читання, для батьків та дітей, так і на позакласних читаннях у школах, заняттях у дитячих садках. 

За її словами, журнал можна придбати найближчим часом на сайті видавництва за ціною від 30-35 гривень. 

"Наша цінова політика є на максимально доступному рівні. І це важливо, бо сучасні ціни на дитячі видання є не досить доступними", - додала вона. 

Надуда зауважила, що перший випуск журналу "Золоте левеня", який вийшов у березні, було перекладено англійською та французькою мовою. 

"Тираж ми будемо збільшувати кожного місяця. Травневий випуск: тираж - 3 тисячі примірників, а в червні ми вже зробимо 5 тисяч. Для нас важливим при створенні кожного випуску журналу є акцентування на національному колориті. Ми орієнтуємося на широкий загал, охоплюючи чим більше інформації, яку викладаємо максимально доступною мовою і супроводжуємо актуальними і яскравими ілюстраціями", - сказала вона. 

Зокрема, як зазначив голова Проводу ГО "Золоті Леви Чорної сотні" Тарас Мацюк, більша частина журналів, які будуть друкуватися,  реалізовуватимуться безкоштовно малозабезпеченим сім’ям, дітям учасників АТО, дитячим будинкам, інтернатам та дітям, які проживають на тимчасово окупованій території. 

Також, за його словами, на сайті "Золотого лева" можна буде брати участь у різноманітних конкурсах та вигравати призи. 

Художники журналу - Вікторія Дунаєва та Вікторія Пасічник, дизайнер - Петро Заверуха, редактор - Лілія Гудзь. 

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-