До Паралімпіади-2018 у Пхенчхані залишилося 50 днів. Чи буде зв'язок із Кореєю?

До Паралімпіади-2018 у Пхенчхані залишилося 50 днів. Чи буде зв'язок із Кореєю?

Укрінформ
18 січня 13.30  - Паралімпіада-2018: чи буде зв'язок із Кореєю?

Організатори:  Національний паралімпійський комітет України; Міністерство молоді та спорту України; компанія lifecell.

Учасники:  Ігор Жданов - міністр молоді та спорту України; Валерій Сушкевич - президент Національного паралімпійського комітету України; Ісмет Язиджи - головний виконавчий директор lifecell.

Запрошені: чемпіони та призери літніх та зимових Паралімпійських ігор попередніх років, лідери громадянського суспільства людей з інвалідністю.

Коротко. Українські паралімпійці - за визначенням світової спортивної спільноти - лідери світового паралімпійського руху. Вони доводять українському суспільству та світові, що їхні можливості - необмежені, щоразу підкорюючи на чергових міжнародних спортивних форумах дедалі вищі щаблі світового спорту та проявляючи надзвичайну силу та міць свого духу.

Наразі національна паралімпійська збірна команда України із зимових видів спорту активно готується до виступу на Паралімпіаді-2018, яка розпочнеться рівно через 60 днів. Змагання триватимуть з  9 по 18 березня у корейському місті Пхенчхан.

18 січня, під час підготовки до ХІІ зимових Паралімпійських ігор в Кореї, один із провідних операторів мобільного зв'язку в Україні стане офіційним цифровим технологічним партнером Національного паралімпійського комітету України/Національного комітету спорту інвалідів України та підтримає українських спортсменів на Паралімпійських іграх 2018 в Пхенчхан, цілковито забезпечивши безоплатний зв'язок з Україною на час Паралімпіади в Кореї. Рамки співпраці визначить Меморандум, який буде підписано сторонами під час прес-конференції, а також Угодою про співпрацю.

Крім того, під час заходу планується показати ексклюзивне відео про тренування паралімпійської збірної команди України, яка впродовж останніх днів готується до Паралімпіади-2018 на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру Національного комітету спорту інвалідів України, що на Львівщині.

Підсумкові матеріали:

Lifecell забезпечить зв'язок українських паралімпійців на Іграх-2018 у Пхенчхані

Український мобільний оператор Lifecell став офіційним цифровим партнером Національного паралімпійського комітету і забезпечить зв'язок нашої команди під час змагань чотириріччя - ХII зимової Паралімпіади-2018 у південнокорейському місті Пхенчхан.

Lifecell надасть 45 безкоштовних ліній та спеціальний тариф для спортсменів. Відповідний меморандум було підписано у четвер, 18 січня, під час прес-конференції в Укрінформі, повідомляє кореспондент агентства.

Як зазначив під час прес-конференції міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, цей "акт соціальної відповідальності" з боку компанії має послужити  прикладом для інших бізнесів, що працюють в Україні.

"Радий бачити, що бізнес відгукнувся на заклик підтримати паралімпійську збірну. Lifecell допомагає спортсменам і, таким чином - нашій країні. Ми хочемо, щоб такий акт корпоративної соціальної відповідальності послугував прикладом для наших бізнесів, які працюють в Україні. Я звертатимуся до уряду, щоб найбільш прибуткові державні компанії ставали спонсорами національних збірних команд із зимових та літніх видів спорту", - сказав міністр.

Президент Національного паралімпійського комітету України Валерій Сушкевич підкреслив, що підтримка команди з боку мобільного оператора буде важливим внеском у переможний виступ української команди на Паралімпіаді.

"Швидка та надійна комунікація для спортсменів-паралімпійців надзвичайно важлива. Бути на зв'язку з Україною під час Паралімпіади, за тисячі кілометрів від Батьківщини відчувати гарячу підтримку близьких та уболівальників - саме цього прагнуть наші спортсмени. Тренери та фахівці матимуть змогу бути на зв'язку із колегами, швидко обмінюватися інформацією. Слоган нашої команди "Ваша підтримка - наша перемога!" Безперечно, така потужна підтримка від Lifecell є вагомим внеском у нашу спільну перемогу у Пхенчхані", - зазначив Сушкевич.

Характерно, що окрім надання безкоштовних ліній, меморандум передбачає створення спеціального тарифного плану для всіх членів паралімпійської збірної України. Він включає в себе саме ті опції, якими найчастіше користуються люди з інвалідністю: мобільний інтернет, SMS, соціальні мережі тощо. Наші спортсмени матимуть можливість безкоштовно дзвонити у роумінгу через Messenger BiP.

Про це розповів під час прес-конференції головний виконавчий директор Lifecell Ісмет Язиджи, який заявив, що його компанія зробить усе, аби життя людей з інвалідністю було більш комфортним.

"Lifecell має великий досвід підтримки людей з інвалідністю. Як діджитал-оператор, ми робимо все, щоб їхнє життя було більш комфортним. Крім того, підтримуючи паралімпійців, ми хочемо привернути увагу суспільства та бізнесу до потреб інвалідів, яких в Україні близько 3 мільйонів. За нашої підтримки вони зможуть досягти успіху", - сказав Ісмет Язиджи.

Як відомо, Україна на зимових Паралімпіадах розпочала виступати 1998 року. За цей час наші спортсмени здобули 90 медалей (20 золотих, 34 срібних та 36 бронзових). На попередніх Іграх-2014 у Сочі українці посіли 4-те місце у загальнокомандному заліку. 2006 року у Ванкувері наша збірна була третьою.

Попередній склад української команди, яка виступить  на Паралімпіаді-2018, - 33 спортсмени. Наша збірна виступатиме у лижних гонках, біатлоні та сноуборді.

ХII зимові Паралімпійські ігри-2018 відбудуться у Республіці Корея з 9 по 18 березня.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-