Релігія як фактор єднання світу. До відзначення Всесвітнього дня релігій та річниці створення Всеукраїнської Ради релігійних Об´єднань

Релігія як фактор єднання світу. До відзначення Всесвітнього дня релігій та річниці створення Всеукраїнської Ради релігійних Об´єднань

Укрінформ
18 січня, 12.00 - Релігія як фактор єднання світу.

Організатори: Всеукраїнська Рада релігійних Об’єднань, Відділення релігієзнавства Інституту філософії НАН України.

Запрошені до участі: Олександр Саган - головуючий у ВРРО, віце-президент УАР; Саід Ісмагілов - муфтій Духовного управління мусульман України «УММА»; Олександр Духовний - Головний рабин України та Києва громад Прогресивного Іудаїзму; Алла Баранова - секретар Національних Духовних Зборів Бахаї України; Митрополит Стефан - предстоятель Апостольської ПЦ в Україні; Михайло Марченко - заступник голови ОСІДУ РУНВіри; Ач'юта Прія дас - голова Виконавчого Комітету Центру громад свідомості Крішни в Україні; проф. Анатолій Колодний - президент Української асоціації релігієзнавців; проф. Людмила Филипович - віце-президент Української асоціації релігієзнавців; доц. Ігор Козловський - член УАР; Оксана Горкуша - старший науковий співробітник.

Підсумкові матеріали:

Релігієзнавці назвали топ-подією 2017 року звільнення Ігоря Козловського

Віце-президент Української асоціації релігієзнавців Людмила Филипович серед основних подій 2017 року  відзначила звільнення з полону вченого-релігієзнавця Ігоря Козловського.

Про це вона заявила в ході круглого столу "Релігія як фактор єднання світу" в Укрінформі.

"Всі ми вірили, але нарешті ми бачимо - звільнено з полону 73 наших заручники, один із них, за якого ми особливо боролися, - Ігор Козловський. Для нас це буле топ-новина цього року" - повідомила вона.

Сам Ігор Козловський в якості запрошеного гостя круглого столу подякував усім, хто допомагав звільнити його з полону.

"Дякую усім, хто доклав зусиль. Я сьогодні прийшов, щоб відчути атмосферу, я так скучив за цим, за міжрелігійними діалогами, за діалогом науковим. Скучив за українською мовою" - додав він.

18 січня в Укрінформі за круглим столом  глави релігійних організацій та об’єднань та провідні релігієзнавці  обговорили усі тенденції 2017 року у релігії. Захід приурочили до Всесвітнього дня релігії та річниці створення Всеукраїнської Ради Релігійних Об'єднань.

Відео з круглого столу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-