Американський футбол збирає уболівальників

Американський футбол збирає уболівальників

Укрінформ
12 жовтня, 16.15 - Матч з американського футболу між збірними України та Республіки Білорусь.

Організатор: Укрінформ, Українська ліга американського футболу.

Учасники: Альфонсин Вільямс - головний тренер збірної; Максим Шило - президент Української ліги американського футболу.

Коротко. Довгоочікуваний матч від української збірної збирає уболівальників 14 жовтня о 13.00 на стадіоні «Чемпіон» міста Ірпінь. Окрім захоплюючого спортивного видовища, на глядачів чекають розіграші призів від партнерів і спонсорів, виступи групи підтримки, вперше буде можливість робити ставки. Коментуватимуть матч Володимир Бірюшов та Віталій Волочай.  

Підсумкові матеріали:

Збірна України з американського футболу зійдеться з білорусами в Ірпені

"Синьо-жовті" проведуть свій перший поєдинок за останні 15 років, в якому у суботу, 14 жовтня, зустрінуться у товариському матчі з командою Білорусі.

Про це у четвер на прес-конференції в Укрінформі заявив президент Української ліги американського футболу Максим Шило, повідомляє кореспондент агентства.

"Цей поєдинок є довгоочікуваним, адже українська збірна, яку очолив американець Альфонсин Вільямс, тренер столичних "Патріотів", зібралася вперше за останніх 15 років, коли зустрічалася із німцями", - уточнив Максим Шило.

За його словами, до складу нинішньої "синьо-жовтої" дружини, окрім гравців українських клубів, входять вітчизняні легіонери із європейських команд.

"Ми зібрали гарних виконавців, проте через брак часу не встигли набрати достатню ігрову практику, що називається, зігратися. Чого не скажеш про збірну Білорусі, яка на 70 відсотків сформована з однієї команди - свого лідера "Литвини-Мінськ", - зазначив президент Української ліги американського футболу.

На думку головного тренера збірної України Альфонсина Вільямса, "синьо-жовті" мають великий потенціал і велике майбутнє.

"У нас є чимало талановитих хлопців, які здатні демонструвати якісний футбол вже у найближчому майбутньому. Звичайно, щоб на рівних протистояти європейським командам, нам належить ще дуже багато працювати", - наголосив Вільямс.

Товариський матч з американського футболу Україна - Білорусь відбудеться 14 жовтня на стадіоні "Чемпіон" в Ірпені. Початок о 13.00.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-