8-ий міжнародний Київський марафон: головні рекорди, імена, цифри

8-ий міжнародний Київський марафон: головні рекорди, імена, цифри

Укрінформ
4 жовтня, 11:00 - 8-мий міжнародний Київський марафон Wizz Air Kyiv City Marathon 2017: головні рекорди, імена, цифри.

Організатор: Run Ukraine.

Учасники: Дмитро Черніцький - генеральний менеджер Run Ukraine; Марічка Падалко - ведуча телеканалу “1+1”, учасниця головної дистанції (42,195 км) Wizz Air Kyiv City Marathon 2017; Ніколь Князєва - наймолодша учасниця півмарафонської дистанції (21, 0975 км) Wizz Air Kyiv City Marathon 2017; Антон Тараненко - начальник Управління туризму Департаменту економіки та інвестицій КМДА.

Коротко. Масштабна бігова подія відбудеться у столиці 8 жовтня та збере понад 10 тисяч бігунів з різних куточків світу. Під час прес-конференції організатори розкажуть про розвиток бігової спільноти за 8 років, а також про заплановані рекорди та досягнення 8-го Київського марафону. Зокрема, семирічна учасниця - Ніколь Князєва  планує встановити новий рекорд України.

Підсумкові матеріали:

Київ 8 жовтня увосьме прийматиме міжнародний марафон

Маршрут головної дистанції Київського марафону Wizz Air Kyiv City Marathon 2017 зі стартом та фінішем на Майдані Незалежності традиційно пролягатиме в одне коло мальовничими вулицями української столиці.

Як повідомив на прес-конференції в Укрінформі генеральний менеджер компанії Run Ukraine Дмитро Черніцький, організатори масштабної бігової події очікують, що на старт VIII Київського марафону 8 жовтня вийдуть понад 10 тисяч любителів бігу з 55 країн.

 "В рамках Wizz Air Kyiv City Marathon 2017, окрім головної дистанції 42,195 км, та забігів на 21,0975 км, 10 км, 5 км, вперше відбудеться жіночий забіг #AvonPinkRUN на дистанції 3 км, мета якого зібрати кошти на придбання мобільного мамографу для діагностики раку молочної залози, а благодійний забіг “Переможці” на дистанції 2 км допоможе зібрати кошти на протези для воїнів АТО", - сказав Черніцький.

За його словами, до бігової події долучаються не тільки дорослі бігуни, а й діти. Спеціально для них організатори підготували дитячі забіги на дистанціях 100 м, 500 м і 1000 м. А ось 7-річна Ніколь Князєва стане наймолодшою учасницею півмарафонської дистанції (21,0975 км). 

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-