Як захистити підприємство від незаконного втручання в його господарську діяльність?

Як захистити підприємство від незаконного втручання в його господарську діяльність?

Укрінформ
5 липня, 12.00 - Доцільність перевірок виробничого підприємства та втручання в господарську діяльність ПП “Восход”.

Організатор: Олександр Павлушин - керівник ПП “Восход”. 

Учасники: Олександр Павлушин - керівник ПП “Восход”; Олег Омельчишин - адвокат; Володимир Прокопенко - адвокат.

Підсумкові матеріали:

Адвокати ПП "Восход" заявляють про спробу рейдерського захоплення підприємства

Приватне підприємство "Восход", що здійснює діяльність з обробки металевих відходів та брухту чорних металів, заявляє про спробу рейдерського захоплення майна компанії, яку здійснили наприкінці червня працівники правоохоронних органів міста Кривий Ріг.

Про це повідомив адвокат підприємства Володимир Прокопенко під час прес-конференції в Укрінформі.

"Доводжу до відома працівників Генеральної прокуратури, що на підприємстві, на мою думку, здійснюється рейдерське захоплення. І повторюю, не бандитами, не представниками інших органів та спецпідрозділів, а правоохоронцями", - заявив Прокопенко.

Він додав, що адвокати ПП "Восход" звернулись до Генеральної прокуратури України та безпосередньо до генерального прокурора України Юрія Луценка з вимогою розібратися в протиправних та незаконних діях правоохоронних органів Кривого Рога.

За словами керівника ПП "Восход" Олександра Павлушина, наприкінці червня слідчі прокуратури міста Кривий Ріг здійснили обшук на підприємстві. Він зазначив, що під час обшуків у підприємства було вилучено майно та вся документація разом з трудовими книжками та особистими справами працівників.

Павлушин розповів, що приводом для обшуків стала кримінальна справа, порушена проти посадових осіб ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», які не передали на баланс України її власність під час реприватизації ВАТ "Криворіжсталь" у 2005 році. Він зауважив, що мова йде про відпрацьовану сировину - шлак. 

Водночас, ПП "Восход" займається саме обробкою відходів виробництва "Криворіжсталі". Тож, за словами очільника ПП "Восход", працівниками прокуратури була здійснена спроба рейдерського захоплення сировини та майна, що належить його підприємству. 

"Вони виконали наказ. Хтось захотів отримати активи підприємства: транспорт, оснащення, землі, нерухомість", - заявив Павлушин.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-