Практичні приклади енергоефективності для українських міст від словацьких колег

Практичні приклади енергоефективності для українських міст від словацьких колег

Укрінформ
26 червня, 11.00 - Досвід Словаччини в сфері енергоефективності для українських міст - практичні приклади.

Організатор: Громадська організація Центр глобалістики «Стратегія ХХІ».

Учасники: Михайло Гончар - президент Центру глобалістики «Стратегія ХХІ»; Андрій Чубик - виконавчий директор Центру глобалістики «Стратегія ХХІ»; Сергій Жук - експерт Центру глобалістики «Стратегія ХХІ»; Михайло Павличенко - координатор проекту "Енергоефективність у житловому секторі України"; Дмитро Іванов - голова комісії з питань економічного розвитку та інвестиційної діяльності Чернігівської обласної ради.

Підсумкові матеріали:

Місцеве самоврядування потребує інституційної допомоги для ефективної реалізації проектів з енергозбереження, - експерт

Місцеве самоврядування на данному етапі потребує інституційної допомоги для ефективної реалізації проектів з енергозбереження.

Про це на прес-конференції в Укрінформі сказав голова комісії з питань економічного розвитку та інвестиційної діяльності Чернігівської обласної ради Дмитро Іванов, повідомляє кореспондент агентства.

"На жаль, наше самоврядування трошки розгублене. Зараз йде і децентралізаційна реформа, і багато громад, які утворилися на рівні селища, не мають кадрового потенціалу для реалізації проектів. Бачачи досвід інших країн вони хочуть робити, але для цього потрібна інституційна допомога", - сказав Іванов.

Він висловив думку, що у багатьох аспектах Україна може вчитися у Словаччини.

"Словаки розуміють наші проблеми. Кроки, які вони отримали 10-15 років тому. Важливо не повторити їх помилки: якщо виділяються кошти, їх треба витратити правильно", - зазначив Іванов.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-