Соціальна картка учасника АТО «Українці-разом!»

Соціальна картка учасника АТО «Українці-разом!»

Укрінформ
13 червня, 11.00 - «Соціальна картка учасника АТО «Українці-разом!» як ефективна всеукраїнська програма соціально-правового захисту учасників бойових дій на Донбасі та членів їх сімей.

Учасники: Руслан Руденко – голова Правління Всеукраїнського об’єднання учасників АТО “Українці-разом!»; Оксана Поліщук – голова Асоціації операторів зовнішньої реклами України; Віктор Толочко – полковник, Голова Національного комітету ветеранів війни, волонтерів та учасників АТО України, командир батальйону імені генерала Кульчицького, НГУ; Микола Білосвіт – підполковник, екс-командир 12-го батальйону територіальної оборони міста Києва, ЗСУ; Артур Дерев’янко – голова Державної служби у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції; Олег Чернявський - полковник, Генеральний штаб ЗСУ; Валерій Шандурський - начальник Управління по роботі з особовим складом НГУ; Олекесандр Хоровець - полковник, Генеральний штаб ЗСУ.

Підсумкові матеріали:

Адресну допомогу по соціальній картці учасника АТО вже отримали понад 80 тисяч військових 

Програмою соціально-правового захисту "Соціальна картка учасника АТО" вже скористалися понад 80 тисяч учасників бойових дій. 

Про це у ході круглого столу на тему: "Соціальна картка учасника АТО "Українці-разом!" як ефективна всеукраїнська програма соціально-правового захисту учасників бойових дій на Донбасі та членів їх сімей" в Укрінформі повідомив голова Правління Всеукраїнського об'єднання учасників АТО "Українці-разом!" Руслан Руденко. 

"На сьогодні - це мабуть єдина в Україні унікальна програма такого масштабу, де вже більше 80 тисяч учасників бойових дій отримали цю пряму адресну допомогу. В Україні вже на сьогодні близько 330 тисяч учасників бойових дій, але велика кількість із них навіть не поінформована про те, що є така можливість отримати цю безкоштовну допомогу", - сказав Руденко.

Також він підкреслив, що цього року планується забезпечити картками ще 20 тисяч учасників бойових дій. 

Руденко зауважив, що вже по всій Україні підключено більше 1800 малих і середніх підприємств, які можуть надавати знижки по цих картках. 

З його слів, найчастіше картку використовують для купівлі харчових продуктів, будівельних матеріалів, а також на автозаправних комплексах. "Наприклад, компанія АЗК WOG, надала адресної допомоги власникам цих карток на суму понад мільйон гривень", - додав він.

"Картка має вигляд звичайної пластикової картки, вона не є банківською, вона є іменною, має декілька ступенів захисту. Після того, як безпосередньо учасник бойових дій реєструється, проходить місяць-два, картка йде на виготовлення і через представництво "Українці - разом" по всій території Україні, і наші представники допомагають з оформленням. Долучитися до цієї програми може кожен підприємець, кожна мережа, яка має бажання допомогти учаснику АТО", - зазначив він. 

За його словами, ця програма не має підтримки з державного бюджету. "Проте, ми сподіваємося, що вже цього року програма буде визнана на загальнодержавному рівні і  включена на конкурсній основі фінансування, щоб усі учасники бойових дій мали можливість отримати цю допомогу", - зазначив він. 

Програму соціально-правового захисту «Соціальна картка учасника АТО», яка дає змогу учасникам бойових дій на сході України та членам їхніх родин бути захищеними та отримувати необхідну допомогу, створено з ініціативи Всеукраїнського Об'єднання Учасників АТО "Українці-разом!". 

Соціальна картка учасника АТО «Українці-разом!» є безоплатною, іменною і небанківською пластиковою карткою, що за допомогою відповідного програмно-технологічного забезпечення дає змогу кожному власнику отримувати: безоплатну правову підтримку та юридичну консультацію; безоплатне обстеження та отримання медичних послуг; психологічну підтримку; знижки на покупки у всеукраїнських торговельних мережах; освітні, оздоровчі та розважальні програми для учасників АТО та членів їхніх сімей.

Наразі обсяги знижок та можливостей постійно збільшуються завдяки новим партнерам.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-