Спасіння потопаючих – справа рук самих потопаючих?

Спасіння потопаючих – справа рук самих потопаючих?

Укрінформ
29 лютого о 12.00 відбулася прес-конференція на тему: «Політичні кризові проблеми в Україні та шляхи їх вирішення». (Зала 2)

Організатор:  Всеукраїнське товариство "ПРОСВІТА" ім. Тараса Шевченка.

У заході візяли участь: Павло Мовчан - голова ВУТ «Просвіта» ім. Тараса Шевченка; Василь Куйбіда - голова НРУ; Микола Голомша - голова політичної партії «Патріот»; Степан Брацюнь - голова Конгресу Українських Націоналістів; Григорій Філіпчук - академік АПН України, доктор педагогічних наук, професор; Володимир Василенко - український правознавець-міжнародник, заслужений юрист України, Надзвичайний і Повноважний Посол України, доктор юридичних наук, професор.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Підсумкові матеріали:

Пріоритетним завданням держави має стати системна розбудова сектору гуманітарної безпеки

Пріоритетним завданням держави поряд зі створенням потужних збройних сил повинна стати системна розбудова сектору гуманітарної безпеки.

Про це під час прес-конференція на тему: "Політичні кризові проблеми в Україні та шляхи їх вирішення" в Укрінформі повідомив український правознавець-міжнародник, заслужений юрист України, Надзвичайний і Повноважний Посол України Володимир Василенко.

"Пріоритетним завданням поряд із завданням зміцнення сектору традиційної безпеки, є розбудова з нуля сектору гуманітарної безпеки", - сказав  Василенко.

За його словами, Президент має проголосити 2016-й роком започаткування україноцентричної гуманітарної політики та формування ефективних механізмів захисту гуманітарної безпеки держави.

Водночас, представники Всеукраїнського форму "Українська альтернатива", який складається з громадських і політичних організації звернулися із зверненням до Президента України з вимогами зміцнити національну обороноздатність і національну духовну складову армії шляхом реорганізації політичних сил. Також представники інтелігенції України закликали Главу держави деолігархізувати і політичну систему шляхом необхідних змін до "Закону про вибори".

Також представники Всеукраїнського форму наголосили на проблемі національної безпеки країни та розробці комплексної програми гуманітарного розвитку держави на найближчі роки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-