Брифінг Інформаційного центру РНБО про  події в зоні АТО. Інформував речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко

Брифінг Інформаційного центру РНБО про події в зоні АТО. Інформував речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко

Укрінформ
17 липня, о 17.00 у прес-центрі Українського національного інформаційного агентства Укрінформ (зал на 1 поверсі)  відбувся брифінг Інформаційного центру РНБО про  події в зоні АТО. Інформував речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко

17 липня, о 17.00 у прес-центрі Українського національного інформаційного агентства Укрінформ (зал на 1 поверсі)  відбувся брифінг Інформаційного центру РНБО про  події в зоні АТО. Інформував речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

Підсумкові матеріали:

Терористи і російські журналісти координують обстріли Луганська - РНБО

Російські телеканали активно взаємодіють і координують свою роботу з терористами, які обстрілюють житлові квартали Луганська.
Про це під час брифінгу в Укрінформі повідомив речник Інформаційно-аналітичного центру (ІАЦ) РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент агентства.
"Сьогодні терористи неодноразово здійснювали артобстріл житлових кварталів Луганська, видаючи їх за обстріли силами АТО з метою дискредитації українських військових. Відразу по закінченню обстрілів на місця пригод прибували знімальні групи російських телеканалів, що свідчить про їх активну взаємодію та скоординованість з бойовиками", - сказав Лисенко.

Порошенко проводить засідання РНБО

Під головуванням Президента України Петра Порошенка розпочалося засідання Ради національної безпеки та оборони.
Про це на брифінгу повідомив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

Бойовики отримали зенітні ракетні комплекси - РНБО

Рада нацбезпеки і оборони має інформацію про наявність у терористів зенітних комплексів, здатних збивати літаки на великих висотах.
Про це під час брифінгу повідомив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент Укрінформу.
«У нас є інформація, що на територію України проходили деякі установки, які мають можливість збивати літаки на великих висотах. Серед них була і установка «Бук»», - сказав Лисенко.
Він зазначив, що українські силовики докладають усіх зусиль для знищення цих установок.
«Ми розуміємо, що це дуже серйозна зброя і все, що залежить від нашої розвідки і нашої авіації щодо знищення цих комплексів буде зроблено», - наголосив Лисенко.

Терористи знову обстріляли Луганський аеропорт з "Градів" - РНБО

Терористи, прикриваючись мирним населенням, сьогодні знову обстріляли з "Градів" з житлових кварталів міста Луганський аеропорт.
Про це під час брифінгу в Укрінформі повідомив речник Інформаційно-аналітичного центру (ІАЦ) РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент агентства.
"Терористи ведуть вогонь по українських військових, прикриваючись мирним населенням. Сьогодні о 12:45 бойовики знову обстріляли "Градами" з житлових кварталів міста Луганський аеропорт, який утримують під своїм контролем українські військовослужбовці", - сказав Лисенко.
Речник РНБО наголосив, що удари у відповідь не завдавалися через загрозу безпеці мирних жителів.

Терористи продовжують обстрілювати житлові масиви міст - РНБО

Терористи продовжують вести артилерійські обстріли по житлових масивах міст. Руйнування сьогодні були нанесені, зокрема, будівлі дитячого садка у Донецьку.
Про це під час брифінгу в Укрінформі повідомив речник Інформаційно-аналітичного центру (ІАЦ) РНБО Андрій Лисенко.
"Артилерійські обстріли бойовики ведуть і по житлових масивах. Так, у Горлівці терористи пошкодили дах житлового будинку, а в Донецьку один з будинків було частково зруйновано снарядом. У Петровський райвідділ міста надійшла інформація про те, що в результаті бойових дій терористи також пошкодили будівлю дитячого садка № 94: там розбиті шибки та зруйнована покрівля", - сказав він.
Крім того, в Артемівському районі терористи обстріляли населений пункт Серебрянка, у результаті чого пошкоджені житлові будинки, є постраждалі. У цьому районі через постійні обстріли бойовиків також знищені поля пшениці. "Аналогічна ситуація і в районі Дзержинська - там згоріло 18 га врожаю", - додав А.Лисенко.

Відео з прес-конференції:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-