Прес-конференція представника Міністерства  оборони України , що до фактів використання російської техніки на Сході

Прес-конференція представника Міністерства оборони України , що до фактів використання російської техніки на Сході

Укрінформ
29 червня, о 15.00 у прес-центрі Українського національного інформаційного агентства Укрінформ (зал на 1 поверсі)  відбулася прес-конференція

29 червня, о 15.00 у прес-центрі Українського національного інформаційного агентства Укрінформ (зал на 1 поверсі)  відбулася
прес-конференція, що до фактів використання російської техніки на Сході. Учасники: Юрій Миколенко - заступник начальника Головного командного центру Збройних Сил Украіни; Богдан  Сеник -  начальник управління  преси та інформації Міністерства оборони України.

Підсумкові матеріали:

Терористи на Луганщині "полюють" на призовників - РНБО

У зоні проведення антитерористичної операції на сході України терористи продовжують викрадати людей та примусово вербувати місцевих жителів до терористичних бандформувань.
Про це на брифінгу в Укрінформі повідомив спікер Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.
"У Луганській області активізувався процес примусового набору місцевих жителів до терористичних бандформувань. При цьому був використаний реєстр виборців, складений під час проведення так званого референдуму в Луганську 11 травня. Озброєні терористи звертають увагу насамперед на юнаків призовного віку, які проголосували за самостійність Луганської області. Також у місті здійснюється патрулювання, в т.ч. залізничного вокзалу, з метою примусової мобілізації чоловіків, здатних носити зброю", - заявив Лисенко.
Крім того, за інформацією РНБО, 27 червня на Донеччині терористи викрали журналіста - головного редактора міської громадсько-політичної газети "Дружківський робочий". Місце перебування працівника ЗМІ поки що невідоме.
Лисенко додав, що 27 червня, у результаті проведених ремонтних робіт канал «Сіверський Донець – Донбас» запрацював у звичайному режимі. "Підведення води до всіх міст Донецької області забезпечено. Проте через дії терористів можуть бути проблеми із водозабором в самих містах", - уточнив Лисенко.

Відео з прес-конференції:


 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-