Україні не варто боятися висловлювань Трампа, бо ми маємо двопартійну підтримку США - Єрмак

Україні не варто боятися висловлювань Трампа, бо ми маємо двопартійну підтримку США - Єрмак

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак переконаний, що Україні не варто боятися висловлювань експрезидента США Дональда Трампа, оскільки ми маємо двопартійну підтримку США і підтримку американського народу.

Про це він заявив під час форуму «Україна. Рік 2024», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Не треба нічого боятися. Я думаю, що українці це довели під час цієї жахливої війни, доводять зараз і дали можливість не боятися всьому світові. Президент мав зустріч з Трампом лише один раз. Я думаю, що, по-перше, у той час в оточенні Трампа були одні люди, зараз в нього нова команда. Тому немає сенсу говорити про те, що було в ті роки. Крім цього, є двопартійна підтримка України в США, і ми над цією підтримкою постійно працюємо. Тому наше спілкування постійно триває з двома партіями: вони приїжджають сюди, ми буваємо там. І цей контакт ніколи не припиняється», - сказав Єрмак.

Читайте також: Трамп поки не відповів на запрошення Зеленського відвідати Україну - Кулеба

Він зазначив, що Україна також має дуже потужну підтримку американського народу.

«Я знаю, що дуже була потужна реакція на останнє інтерв’ю Президента Зеленського, яке відбулося на передовій. І є зміна навіть позиції деяких представників Республіканської партії», - зауважив керівник ОП.

Крім цього, на переконання Єрмака, не варто порівнювати «риторику політиків під час політичних кампаній і їх конкретні дії».

Єрмак також наголосив, що Україна ніколи не втручалася і не буде втручатися у внутрішні справи інших країн і не дасть нікому втручатися у свої внутрішні справи.

«Це є нашою принциповою позицією», - сказав він.

Як повідомляв Укрінформ, у січні Президент Володимир Зеленський запросив експрезидента США Дональда Трампа здійснити візит до Києва після його обіцянки «дуже швидко» зупинити війну у разі перемоги на цьогорічних виборах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-