У депутата Шуфрича обшуки, про арешт наразі не йдеться – джерела в СБУ

У депутата Шуфрича обшуки, про арешт наразі не йдеться – джерела в СБУ

Укрінформ
Представники Служби безпеки України проводять обшуки у народного депутата України Нестора Шуфрича, про арешт наразі не йдеться.

Про це Укрінформу повідомили джерела в СБУ.

«Його підозрюють у державній зраді. Виявляється, Нестор не тільки регулярно отримував по голові в парламентських бійках, але й тісно працював із фсбшником і екснардепом Володимиром Сівковичем. Тим самим, який з московського офісу координував роботу російської агентури в Україні», - повідомило джерело.

За його словами, за завданням Сівковича Шуфрич був одним з рупорів Кремля в Україні.

«Наприклад, розповідав, що наша держава – «штучне утворення». Тепер у нього буде більше часу почитати за ґратами нормальну історичну літературу», - повідомили в СБУ.

Додаткову інформацію в СБУ обіцяли надати згодом.

Читайте також: Щодня зростає імовірність, що Шуфрич сам піде з посади голови комітету ВР зі свободи слова - Корнієнко

Як повідомляв Укрінформ, Служба безпеки і Держбюро розслідувань викрили у Київській області 15 компаній, які працювали на підозрюваного у держзраді та шпигунстві ексзаступника секретаря РНБО Володимира Сівковича та федеральну службу безпеки росії.

Сьогодні в соцмережах з'явилась інформація про те, Служба безпеки України начебто затримала народного депутата Нестора Шуфрича у нього вдома у селі Козин Київської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-