Кондратюк попросила голову парламенту Азербайджану організувати реабілітацію поранених військових

Кондратюк попросила голову парламенту Азербайджану організувати реабілітацію поранених військових

Укрінформ
Заступниця Голови Верховної Ради Олена Кондратюк попросила голову парламенту Азербайджанської Республіки Сахібу Алі-кизи Гафарову організувати в країні програми реабілітації поранених українських військових та ветеранів.

Про це віцеспікерка українського парламенту повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Вона поінформувала, що в межах візиту до Азербайджану зустрілася із головою Міллі Меджлісу.

Кондратюк зазначила, що серед іншого обговорила з Графовою питання захисту прав і оздоровлення українських дітей.

«Також попросила про організацію програм реабілітації поранених військових і ветеранів ЗСУ в Азербайджані та прийом на оздоровлення нових груп українських дітей, які постраждали від війни», - додала вона.

Водночас віцеспікерка українського парламенту звернулася до голови азербайджанського парламенту з проханням ухвалити заяву про підтримку суверенітету і територіальної цілісності України, а також засудження масової і незаконної депортації українських дітей російською федерацією.

«З вдячністю за вже надану підтримку, розраховуємо, що дружній Азербайджан продовжить надавати Україні всебічну гуманітарну допомогу. Для нас вона є дуже цінною та потрібною у такі непрості часи», - резюмувала Кондратюк.

Читайте також: Стефанчук їде з офіційним візитом до Норвегії

Як повідомляв Укрінформ, українська делегація на чолі з заступницею Голови Верховної Ради Оленою Кондратюк перебуває з робочим візитом в Азербайджанській Республіці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-