У Конгресі США заявили, що агресія РФ проти України не залишиться безкарною

У Конгресі США заявили, що агресія РФ проти України не залишиться безкарною

Укрінформ
Kонгресмен Адам Шифф закликає адміністрацію президента США Джо Байдена до повного відключення фінустанов РФ від глобальної економіки.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Голос Америки.

«Ми не можемо бути впевнені в тому, що буде далі, але незалежно від того, що принесуть наступні дні та тижні, Сполучені Штати будуть стояти з народом України – зараз і завжди. Це починається зі швидкого переходу від значних санкцій, які вже оголосила адміністрація Байдена, до повного відключення провідних фінансових установ Росії від глобальної економіки та остаточного припинення залежності Європи від російської нафти», - повідомив Шифф.

Сенатор Марк Ворнер наголосив, що Захід більше не може сподіватися, що російську агресію проти України можна буде вирішити мирним шляхом.

«Хоча у Росії досі є можливість змінити курс, ми більше не можемо сподіватися, що це протистояння буде вирішене мирним шляхом. Тому ми всі мусимо, в обох партіях, і по обидва боки Атлантики працювати разом, щоб продемонструвати Путіну, що ця агресія не залишиться безкарною», - заявив він.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Близько 4 ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на всій території України запроваджується воєнний стан. Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Зеленського щодо щодо запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-