Коли Росія хоче війни, вона кричить про мир: США виклали ролик з фактами агресії

Коли Росія хоче війни, вона кричить про мир: США виклали ролик з фактами агресії

Відео
Укрінформ
Посольство США в Україні попереджає, що наразі пропагандистська машина Кремля працює на повну потужність, аби під гаслами про мир приховати підготовку до війни.

Як передає Укрінформ, про це диппредставництво заявило у Твіттері.

«Як дізнатись, що Росія хоче війни? Вона кричить «Мир!» Зараз пропагандистська машина Кремля працює на повній швидкості, намагаючись приховати тисячі військових, які зосереджені на кордоні України», - зазначили американські дипломати.

Посольство також оприлюднило відеоролик, у якому процитувало заяви російських офіційних осіб про буцімто прагнення миру, навело відеофакти російської військової агресії і застерегло, що зараз Росія посилила дезінформацію, що Україна є «агресором» для виправдання своїх завчасно спланованих воєнних дій.

Читайте також: США закликають Китай вплинути на РФ, щоб запобігти вторгненню в Україну

«Загроза ескалації воєнних дій реальна, але інформаційна війна Кремля давно розгортається на повну. Їхньому слову не можна вірити. Ми бачили це в минулому. Кремль не хоче миру», - застерегли у посольстві.

Насамкінець американські дипломати зазначили, що гібридна війна має на меті розколоти і залякати українське суспільство, «але ми залишаємося єдиними і разом дамо відсіч брехні Кремля».

Читайте також: Протитанкових засобів у нас більше, ніж потенційних мішеней – Резніков

Як повідомляв Укрінформ, посольство США в Україні закликало американських громадян, які перебувають у країні, подумати про від'їзд, використовуючи комерційні або інші приватні транспортні засоби, на тлі "непередбачуваної ситуації в країні".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-