Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Якими були ключові досягнення Департаменту КМУ в 2021 році

Якими були ключові досягнення Департаменту КМУ в 2021 році

Укрінформ
Безцінним визнанням роботи нашої команди стала відзнака від громадськості

Привіт, Новий рік! Привіт нові плани та досягнення! А поки 2022 стартує та розкачується, поділимося ключовими досягненнями нашого Департаменту інформації та взаємодії з громадськістю за 2021 рік.

● Організували відкрите голосування для номінування на нагороду Open Government Awards Україною – обрана система Прозорро.Продажі в категорії «Impact Award» перемогла проєкти з 17 країн у регіоні «Європа» та отримали перше місце премії OGP Awards.

● Міста Хмельницький та Вінниця – учасники програми OGP Local – отримали перше та третє місця відповідно за досягнення на локальному рівні.

● Україна стала другою серед 78 країн-учасниць Партнерства "Відкритий Уряд" за кількістю проведених нами заходів (105) у межах Тижня Відкритого Уряду - 2021.

● Підготували Національну стратегію сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2021-2026 роки (Указ Президента України від 27.09.2021 №487).

● Організували 23 обговорення, інші публічні заходи за участю представників громадськості та більше 20 навчальних (координаційних) заходів для представників ОВВ з питань налагодження взаємодії з громадськістю, проведення публічних консультацій (у т.ч. майстерень майбутнього, світових кафе, town hall meetings).

● Перезавантажили склад Коорд ради «Відкритого Уряду» на відкритому конкурсі.

● Організували 70 зустрічей із учасниками мирних зібрань біля Будинку Уряду та 14 переговорів за участю представників ОВВ та організаторів зібрань.

● Опрацювали 5773 запитів на публічну інформацію протягом року (до 2019 до Кабміну та СКМУ подавалось менше 4000 за рік). У 2021 ми опрацьовували у середньому по 500 запитів в місяць. Так, абсолютним рекордсменом, за весь час роботи із запитами у Секретаріаті, став листопад місяць – було опрацьовано більш ніж 800 запитів.

Загалом за весь період дії Закону – 38441 запит.

За що безмежна дяка всьому колективу департаменту.

Дякуємо партнерам, представникам громадянського суспільства, колегам Секретаріату за діалог та плідну співпрацю! Успішного та неспішного нам усім року! Нехай досягнення та успіхи даються легко! І як для мене особисто, безцінне визнання роботи нашої команди – відзнака від громадськості.

#ВідкритийУряд #Доступ #UkraineNOW

Роксолана Стадник
FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-