«Обмінялися жартами щодо закону про олігархів»: Арахамія про розмову з Коломойським на футболі

«Обмінялися жартами щодо закону про олігархів»: Арахамія про розмову з Коломойським на футболі

Фото
Укрінформ
Голова фракції “Слуга народу” прокоментував оприлюднену в мережі світлину, на якій зафіксовано його розмову із бізнесменом Ігорем Коломойським під час футбольного матчу Ліги чемпіонів "Динамо-Бенфіка".

“Каже (Коломойський - ред.): “Зараз я до тебе підійду і тобі треба буде декларуватися”, а я йому: “Не спішіть, ще кілька тижнів є, можна не декларуватися”. Обмінялися жартами про закон про олігархів. Усі дивилися футбол, а не збирали голоси. Тут немає ніякої інтриги”, - сказав Арахамія під час брифінгу перед засіданням Комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки, передає кореспондент Укрінформу.

Читайте також: Представник Кабміну у Раді перебуває в реанімації через COVID-19 — Арахамія

Він зауважив, що не знав про те, що на матчі будуть присутні бізнесмени, міністри, народні депутати. Парламентарій також підкреслив, що попри наявність квитка у ложу для почесних гостей, перебував у звичайній ложі №33. “Я був у ложі №33 зі своєю дружиною, сином та другом, який ходить на футбол із моїм сином. Ось це моя компанія, з якою я прийшов і поїхав. Я не знав, що там будуть міністри, тому що я в ту ложу не йшов”, - додав Арахамія.

Як повідомлялося, журналіст Михайло Ткач оприлюднив світлину, на якій зафіксовано розмову голови фракції “Слуга народу” Давида Арахамії із бізнесменом Ігорем Коломойським під час футбольного матчу Ліги чемпіонів "Динамо-Бенфіка".

Фото: Михайло Ткач, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-