Корупція та агресія Росії: Баканов зустрівся з конгресменами США

Корупція та агресія Росії: Баканов зустрівся з конгресменами США

Фото
Укрінформ
Голова Служби безпеки України Іван Баканов обговорив з американськими конгресменами, загрози, з якими Україна стикається на сьогоднішній день.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє СБУ.

«Наразі актуальні загрози з боку Росії пов’язані з проведенням стратегічних російсько-білоруських військових навчань «Захід-2021» на кордоні, спробами дестабілізації внутрішньополітичної ситуації в нашій державі та виборами до Державної думи РФ. Маємо інформацію, що до голосування планується активно залучати місцеве населення тимчасово окупованих територій України», – заявив Баканов.

Відтак головними завданнями для України залишаються захист територіальної цілісності, державного суверенітету та протидія гібридній агресії РФ.

Читайте також: Монастирський каже, що ключові питання у своїй роботі погоджує з Президентом

«Україна – молода держава, яка чимало досягла за 30 років Незалежності та якій доводиться протистояти вкрай серйозним загрозам. Саме тому Сполучені Штати Америки продовжуватимуть надавати їй всебічну підтримку», – підкреслив конгресмен від штату Пенсильванія, співголова українського кокусу в Конгресі США Браян Фіцпатрік.

Сторони визнали, що не менш актуальною загрозою для України є внутрішня корупція, боротьба з якою є пріоритетом для всіх органів державної влади сьогодні.

Як повідомляв Укрінформ, 10 вересня Баканов зустрівся з делегацією аналітичного центру Атлантичної ради (США), яку очолив директор Євразійського центру, п’ятий посол США в Україні Джон Гербст.

Фото: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-