Заступник генпрокурора Мамедов подав у відставку

Заступник генпрокурора Мамедов подав у відставку

Документ
Укрінформ
Заступник генерального прокурора України Гюндуз Мамедов подав заяву про відставку.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у Tвітері.   

“Написав заяву про відставку. Дякую всім, хто був поряд у ці складні останні 6 років і робив неможливі речі: на правовому фронті протидіяв збройній агресії РФ та повірив у можливість розбудови ювенальної юстиції і реалізовував цей проєкт. Далі буде...Служу українському народові”, - написав Мамедов.

Як повідомлялось, 26 липня в юридичній компанії "Міллер" поінформували, що Мамедов після 25 років роботи в органах прокуратури прийняв рішення про відставку. До цього генпрокурор Ірина Венедіктова своїм наказом призначила відповідальним за стан організації роботи з питання Департаменту нагляду у кримінальних провадженнях щодо злочинів, вчинених в умовах збройного конфлікту, Максима Якубовського замість Мамедова. Потім Якубовський як в.о. генпрокурора підписав наказ, яким генпрокурору Венедіктовій було передано загальне керівництво Департаментом нагляду у справах щодо злочинів, вчинених в умовах збройного конфлікту.

Читайте також: Гюндуз Мамедов, заступник генерального прокурора України

За інформацією ЗМІ, яка з'явилася на початку липня, також Мамедова позбавили доступу до державної таємниці слідом за тим, як у нього забрали керівництво Департаментом нагляду у кримінальних провадженнях щодо злочинів, вчинених в умовах збройного конфлікту.

Мамедов був призначений заступником генерального прокурора 18 жовтня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-