Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Нам необхідно розвивати нову для України управлінську ідеологію

Нам необхідно розвивати нову для України управлінську ідеологію

Укрінформ
За якої держава є засобом задоволення потреб суспільства, а вироблення політики здійснюється заради громадян і разом з громадянами

Сьогодні ми перегортаємо чергову сторінку нашого життя і нашої української історії. Завершився 25-річний період існування Національної академії державного управління при Президентові України, яка підготувала десятки і сотні тисяч висококваліфікованих фахівців у галузі публічного управління та адміністрування, які спроможні ефективно реагувати на суспільні виклики, аналізувати та моделювати політико-управлінські процеси, прогнозувати політичні, економічні та безпекові ризики, ухвалювати ефективні владні рішення, метою яких є соціально відповідальний результат.

Уперше на території СНД було створено і розвинуто наукову  школу політичної аналітики, а також  публічної політики та політичного управління, яка є провідним центром наукових та прикладних досліджень публічної політики в Україні. Запропоновані школою програми фахової підготовки публічних службовців, отримані науково-практичні результати є ефективним інструментарієм підвищення професійної компетентності публічних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. Величезна подяка усім, хто брав у цьому участь. 

Було різне за нашої історії, проте ми намагались ніколи не зраджувати своїм принципам, людській гідності й моралі. Не зраджувати одне одному і своїй справі.  Були є і будемо активними поборниками упровадження механізмів та інструментів публічної політики, яка несе в собі нову для України, і звичну для розвинутих демократичних суспільств управлінську ідеологію, у якій держава є засобом задоволення потреб суспільства, а вироблення політики здійснюється заради громадян і разом з громадянами. 

Незважаючи на зміни, ми відкриті до співпраці. Комунікуйте, об’єднуйтесь, не забувайте і допомагайте одне одному. Бажаємо всім нашим колегам, друзям, українцям бути самодостатніми, спроможними в демократичній сервісній державі пропонувати тільки свої послуги, а не себе особисто. Будьте порядними професійними і патріотичними. Перед нами відкриваються широкі перспективи у боротьбі за конкурентність, функціональність, змістовність і соціальну відповідальність у процесі розбудови нашої власної держави гідності та добробуту.

Сергій Телешун, доктор політичних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України     

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-