Аваков: Путін - убивця, Україна це усвідомила ще у 2014 році

Аваков: Путін - убивця, Україна це усвідомила ще у 2014 році

Відео
Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, коментуючи висловлювання президента США Джо Байдена, заявив: Україна ще у 2014 році усвідомила, що Володимир Путін є вбивцею.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє сайт МВС із посиланням на ефір «Свободи слова» на каналі «Україна».

«Для нас немає питання, чи вбивця Путін. Свою відповідь ми отримали ще у 2014 році. За даними ООН, на Донбасі загинуло 13 200 людей, в тому числі 3 тисячі мирних жителів. За нашими даними, ці цифри значно більші. Звісно, що всі б лишилися живими, аби Путін не ввів свої війська… Путін – убивця, для нас це вже навіть не питання», - сказав Аваков.

Як зазначається, міністр припустив, що слова очільника Білого дому можуть стати початком нової «холодної війни».

«Це може бути початком «холодної війни» між західною цивілізацією і Російською імперією, як її бачить Путін. Але я переймаюсь лише тим, щоб це не було гарячою фазою війни для України. Бо президент Росії зі своїм трансформованим розумом може розіграти чергову авантюру проти нас. Однак ми не повинні жертвувати своєю свободою заради імперських амбіцій», - зазначив глава МВС.

Читайте також: Президент Байден, «Путін – вбивця» і «страшный вой на болотах»

Він додав, що у Кремля і зокрема у Путіна немає такого поняття як повага до життя людини. «Ми повинні думати, як не допустити, щоб цей скажений собака прорвався в Україну», - сказав Аваков.

Як повідомляв Укрінформ, 17 березня президент США Джозеф Байден ствердно відповів на запитання журналіста одного з американських телеканалів, чи вважає він президента РФ Володимира Путіна «вбивцею».

Фото: МВС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-