Мендель - про зарплату: На попередній роботі я заробляла більше

Мендель - про зарплату: На попередній роботі я заробляла більше

Укрінформ
Речниця Президента України Юлія Мендель отримує зарплату на рівні 1,5 тис. доларів - за її словами, це менше, ніж вона заробляла на попередньому місці роботи.

Про це Мендель розповіла в інтерв'ю головреду видання "Гордон" Олесі Бацман.

"Я б не поставила себе на рівень середнього бізнесу (за рівнем доходів - ред.). У мене зарплата десь 1,5 тисячі доларів зараз. У принципі для України це доволі добра зарплата. У нас люди за тисячу доларів їдуть працювати в Польщу, в інші країни. Я прийшла (на посаду прессекретаря глави держави - ред.) - це було 15 тис. грн. Це було непорівнянно... Мені вдалося закрити іпотеку, але це не завдяки цій роботі. Але на попередній роботі я більше заробляла", - повідомила Мендель.

За її словами, зараз вона придбала у кредит машину: "Недорогу, це Suzuki... Раніше у мене був Fiat", - уточнила речниця Президента.

Читайте також: Наступна пресконференція Президента може відбутись у травні – Мендель

Як повідомляв Укрінформ, Юлія Мендель вважає, що Володимир Зеленський ще не прийняв рішення, чи буде він балотуватися на другий термін. При цьому вона зауважила, що не впевнена, чи залишиться речницею Зеленського в разі його переобрання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-