Порошенко - про ймовірність сісти у в'язницю: Я нічого не боюся

Порошенко - про ймовірність сісти у в'язницю: Я нічого не боюся

Укрінформ
П'ятий президент України Петро Порошенко заявив, що не боїться бути засудженим за чисельними кримінальними справами, які веде Державне бюро розслідувань, оскільки у нього є достатньо механізмів захисту.

Про це Порошенко повідомив під час програми «Рандеву».

Коментуючи ймовірність сісти у в'язницю, якщо суди приймуть рішення не на його користь, п'ятий президент України заявив, що не боїться тиску з боку окремих представників влади.

«Я не боюся нікого і нічого, моя політсила не боїться нікого. І нічого у них не вийде. Я багато років був в опозиції. І ці хлопчики не перші, хто хотів запроторити Порошенка... І в 2003, і в 2004 році, і коли на канал («5 канал» - ред.) Були «наїзди», і в 2007-2008, і в 2012- 2013 роках... Нічого у них не вийде... Пан Янукович, який йшов тим шляхом, яким зараз йде ДБР з «благословення», можу так припустити, керівника ОП Андрія Богдана, близького партнера Андрія Портнова... Нічого у них не вийде», - заявив Порошенко.

П'ятий президент України зазначив, що кримінальні переслідування проти нього в результаті обернуться проти всієї країни.

«Це буде ударом, насамперед, не по Порошенку. Це буде ударом по українській владі і державі Україна, щодо повернення до політичних переслідувань ... Якщо це буде їхній вибір - поборемося... У нас є достатньо механізмів захисту», - резюмував Порошенко.

Читайте також: Порошенко прокоментував "грудневий путч"

Як повідомлялося, ексзаступник глави Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрій Портнов, після повернення в Україну, почав подавати заяви в Державне бюро розслідувань зі звинуваченнями п'ятого президента України Петра Порошенка у скоєнні злочинів. На даний час ДБР веде щонайменше 13 кримінальних проваджень, в яких фігурує Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-