"Європейська солідарність" офіційно увійшла до ЄНП - Порошенко

Укрінформ
Партія "Європейська солідарність" офіційно увійшла до найбільшої і найвпливовішої політичної сили об’єднаної Європи - Європейської народної партії (ЄНП).

Про це повідомив у Facebook п'ятий президент України Петро Порошенко.

"Європейська солідарність" офіційно увійшла до найбільшої і найвпливовішої політичної родини об’єднаної Європи - Європейської народної партії. Щойно ЄНП ухвалила відповідне рішення. Це - визнання успішності п’яти років реформ, які здійснювалися нашою командою. Це - мандат довіри до "Європейської солідарності" як проєвропейської української партії", - зазначив він.

Водночас Порошенко додав, що приєднання до ЄНП "Євросолідарність" розглядає не лише як внутрішньопартійну подію, а як сигнал визнання європейських прагнень України, її бажання приєднатися до ЄС та НАТО, оскільки лише членство в цих двох союзах гарантує нам мир та безпеку.

Читайте також: ЄНП надала "Європейській солідарності" і "Самопомочі" статус спостерігача

"Європейська народна партія стоїть пліч-о-пліч з Україною у боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність. Новий формат співпраці з нею дає нам нові можливості відстоювати європейський та євроатлантичний вибір України", - додав політик.

Раніше повідомлялося, що ЄНП надала українським партіям "Європейська справедливість" та "Самопоміч" статус спостерігача.

Фото: Петро Порошенко, ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-