Баканов прокоментував ситуацію з відео про

Баканов прокоментував ситуацію з відео про "окупацію Буковини"

Укрінформ
Правоохоронні органи мають висловити спільну позицію щодо провокаційного відео про нібито окупацію Румунією у 2022 році Чернівецької й частини Одеської областей.

Про це сказав на брифінгу тимчасово виконуючий обов’язки голови Служби безпеки України Іван Баканов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“На жаль, є проблеми не тільки з цим роликом, є проблеми і в інших регіонах, про які я доповім на зборах (скликаних військовим прокурором Анатолієм Матіосом — ред.), щоб потім всі правоохоронні органи прийняли спільне рішення. Але іноді здається, що коли ви привертаєте увагу до них, у даному випадку до цього ролика, то ваша увага стає інформаційно більш потужним приводом, щоб про цей ролик дізналися. Тому в цих питаннях потрібно більше зважувати, чи потрібно коментувати такі речі, чи просто ефективно на них реагувати», – сказав Баканов.

Читайте також: Матіос скликає нараду через провокаційне відео захоплення Румунією українських територій

Як повідомлялося, головний військовий прокурор України Анатолій Матіос скликав на вівторок термінову нараду з силовиками у звʼязку з появою в Мережі аматорське відео про окупацію Румунією в майбутньому частини України. Він також пообіцяв внести відомості до ЄРДР про підготовку невстановленими особами посягання на територіальну цілісність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-