Луценко про повернення Портнова: А є докази скоєного ним злочину?

Луценко про повернення Портнова: А є докази скоєного ним злочину?

Укрінформ
Генеральний прокурор України Юрій Луценко відреагував на повернення в Україну колишнього заступника глави Адміністрації екс-президента України Віктора Януковича Андрія Портнова.
У коментарях під постом у Facebook зі зверненням до нього виконавчого директора Українського інституту майбутнього Віктора Андрусіва, Луценко запитав, чи має хтось докази, що Портнов вчинив злочин.

Андрусів, зокрема, звинуватив Генпрокурора у бездіяльності, завдяки чому, на його думку, Портнов спокійно повернувся в Україну після 5 років перебування за кордоном. "Юрію Луценку, я правильно розумію, що ви все ще на посаді Генерального прокурора? І саме за вашої бездіяльності сьогодні прилетів Портнов і пішов вільно гуляти?", - зазначив Андрусів.

У коментарях до цього посту Генпрокурор відповів так: "А у вас є докази про скоєний ним (Портновим - ред.) злочин?".

Андрусів, у свою чергу, заявив, що "нормально було б, аби Портнова допитали навіть на основі наявної інформації щодо його причетності до законів 16 січня, які привели до ескалації і перших смертей".

Читайте також: Портнов заявляє, що повернувся в Україну

Як повідомлялося, колишній заступник глави Адміністрації екс-президента України Віктора Януковича Андрій Портнов написав у Тelegram, що повернувся в Україну після 5 років перебування за кордоном.

Як відомо, Портнов був заступником глави АП за президентства Януковича, потім утік до Росії. Його звинувачують у привласненні майна шляхом зловживання службовим становищем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-