Єлісєєв підтвердив, що подав у відставку з посади заступника глави АП

Єлісєєв підтвердив, що подав у відставку з посади заступника глави АП

Укрінформ
Заступник глави Адміністрації Президента Костянтин Єлісєєв підтвердив, що подав у відставку.

Про це він сказав в ефірі ток-шоу на телеканалі “Прямий”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Так, ця інформація відповідає дійсності. Сьогодні, коли була оголошена дата інавгурації, я подав Президенту прохання про відставку. В такий спосіб я хочу, як кажуть, очистити, скажімо так, простір для нової команди", - зауважив Єлісєєв.

Він наголосив, що це нормальна європейська практика, і нагадав, що багато років як дипломат працював за кордоном - у Франції, Нью-Йорку, Бельгії.

Читайте також: Дата інавгурації: до розпуску парламенту готові, але він все ще висить у повітрі…

"Я прибічник такої європейської демократичної традиції: прийшла нова команда - не тримаємося за крісла, не тримаємося за владу, а навпаки передаємо. Підготували всі досьє. Я маю для того покласти на свій стіл пріоритети, над якими варто працювати, для мого наступника, якого, на жаль, поки що не знаю, і я відходжу в сторону і готовий, зі свого боку, у міру своїх можливостей допомагати, радити і так далі”, - зазначив Єлісєєв.

Посадовець також зауважив, що якщо новій команді вдасться досягти кращих результатів, це можна лише вітати. "Нехай виходить нова команда і зробить краще, ніж було, ми будемо тільки аплодувати”, - сказав Єлісєєв.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що заступник глави АП Костянтин Єлісєєв подав у відставку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-