Адвокат Трампа обговорював з Луценком справу щодо компанії, в якій працював син Байдена — NYT

Адвокат Трампа обговорював з Луценком справу щодо компанії, в якій працював син Байдена — NYT

Укрінформ
Особистий адвокат Дональда Трампа Руді Джуліані обговорював з Юрієм Луценком кримінальну справу проти газодобувної компанії Burisma Group, в якій працював син кандидата у президенти США Джо Байдена Хантер.

Про це повідомляє The New York Times.

“Пан Джуліані обговорив розслідування щодо Burisma та її зв'язок з Байденами”, - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє NYT, Джуліані мав кілька зустрічей з Луценком у Нью-Йорку цього року.

За словами співрозмовників, після цих зустрічей Луценко розповів знайомим, що під час однієї з розмови з Джуліані, останній зателефонував Трампу й поділився з ним отриманою від Луценка інформацією.

Джуліані відмовився коментувати таку телефонну розмову з Трампом, однак підтвердив, що розмовляв на тему розслідування проти Burisma з американським президентом.

Читайте також: Байдену на виборчу кампанію за добу пожертвували понад $6,3 мільйона

Зазначається, що спроби команди Дональда Трампа привернути увагу до розслідування проти компанії Burisma, в якій раніше працював син колишнього віце-президента США Джозефа Байдена Хантер, можуть бути використані у передвиборчій гонці проти самого екс-віце-президента США Джо Байдена, який розглядається як найбільша загроза з боку Демократів.

Як відомо, газодобувна компанія Burisma Group, підконтрольна колишньому міністру екології України та бізнесменові Миколі Злочевському. Син Джо Байдена Хантер працював в цій компанії в раді директорів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-