У БПП розповіли про подальший курс команди Порошенка

У БПП розповіли про подальший курс команди Порошенка

Укрінформ
Команда Петра Порошенка продовжить втілення стратегії європейського вектору України.

Про це сказав керівник фракції БПП Артур Герасимов на засіданні Погоджувальної ради депутатських фракцій (депутатських груп) Верховної Ради України відповідно до порядку денного Десятої сесії Верховної Ради України VIII скликання, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Команда Петра Порошенка буде продовжувати втілення стратегії європейського вектору розвитку держави. І ми будемо відстоювати кожне з наших надбань і від ворога, і від некомпетентності, і від усіх охочих реваншу в Україні”, - сказав Герасимов.

Читайте також: Зафіксовані порушення не вплинуть на результати виборів - ЦВК

Що стосується порядку денного роботи ВРУ, додав він, то у БПП наполягають на тому, що парламент має завершити розгляд поправок до законопроекту про функціонування української мови як державної та ухвалити його. Фракція також підтримає розгляд законопроекту зі сфери національної безпеки та оборони, особливо законопроекту про протимінну діяльність. “Ми повністю підтримуємо пропозицію Андрія Парубія, яка стосуєть реформи парламенту. Ми будемо підтримувати ці законопроекти”, - додав політик.

Зі свого боку, керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак також запевнив у незмінності курсу, якого буде дотримуватися політична сила.

“Перед новим президентом буде велика відповідальність за країну. Адже виклики та амбітні цілі нашої держави залишатимуться такими ж. Сфера відповідальності Президента чітко прописана у Конституції: безпека, армія , захист прав і свобод, зовнішня політика. Президент зобов'язаний дотримуватися Основного закону. Також в Конституції чітко записаний на курс на НАТО та Європейський Союз. Такою є воля українського народу”, - наголосив він.

Як відомо, 21 квітня в Україні відбулося повторне голосування на чергових виборах Президента України. До виборчого бюлетеня було включено двох кандидатів, які за підсумками першого туру виборів 31 березня одержали найбільшу кількість голосів, - шоумена Володимира Зеленського та чинного главу держави Петра Порошенка.

За даними Національного екзит-полу, лідером президентських перегонів є Зеленський, який набирає 73% голосів, у Порошенка - 25,5%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-