Конкурс на керівника податкової теж можуть заблокувати - представник уряду у ВР

Конкурс на керівника податкової теж можуть заблокувати - представник уряду у ВР

Укрінформ
Конкурс на посаду очільника Державної податкової служби може бути заблокований за тією ж процедурою, що й у випадку з керівником митниці.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Вадим Денисенко (фракція "Блоку Петра Порошенка").

"Конкурс на нового керівника податкової заблокують найближчим часом за тією ж процедурою, що й конкурс на керівника митниці. В "день тиші" отримав таку інформацію: уже домовлено, що конкурс на голову податкової буде заблоковано. Ініціатори - ті самі, щоправда, коло зацікавлених трохи ширше, ніж минулого разу", - написав Денисенко.

Як повідомляв Укрінформ, Окружний адміністративний суд міста Києва розглянув заяву про забезпечення позову народного депутата Андрія Антонищака щодо зупинення дії розпорядження уряду про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади голови Державної митної служби.

Читайте також: Суд зупинив дію розпорядження уряду щодо конкурсу на посаду голови митниці

17 квітня суд задовольнив відповідну заяву про забезпечення позову і зупинив дію розпорядження Кабінету міністрів України «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади голови Державної митної служби». Окрім цього суд заборонив Комісії з питань вищого корпусу державної служби вчиняти дії з проведення відповідного конкурсу на підставі зазначеного розпорядження Кабінету міністрів України.

Останній етап відбору - співбесіда - на посади голів митної служби та податкової служби має відбутися 23 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-