Порошенко підтвердив зустрічі з Меркель і Макроном 12 квітня

Порошенко підтвердив зустрічі з Меркель і Макроном 12 квітня

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко підтвердив, що 12 квітня проведе зустрічі з канцлером Німеччини Ангелою Меркель та президентом Франції Еммануелем Макроном.

Про це глава держави сказав під час виступу на Київському безпековому форумі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні ми маємо потужний фронт наших друзів і прихильників по всьому світу. Вже завтра я відбуваю до Німеччини, де проведу зустріч з канцлером Ангелою Меркель. Бачитимусь також і з президентом Франції Еммануелем Макроном. Бо на кону - доля держави та європейської безпеки", - сказав Порошенко.

Як повідомлялося, раніше речник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв зазначав, що 12 квітня плануються зустрічі Порошенка з Меркель та Макроном. Також, за його даними, того ж дня з Макроном має намір зустрітися й кандидат у Президенти України Володимир Зеленський.

Читайте також: Виборча кампанія нагадала Порошенку фільм "Еквілібріум"

Київський безпековий форум започаткований Фондом Арсенія Яценюка "Відкрий Україну" у 2007 році. Він є щорічним заходом, дискусією на високому рівні, щодо актуальних питань національної безпеки, Чорноморського регіону, питань безпеки у Європі та глобальної безпеки у світі. Питання, які обговорюються під час Київського безпекового форуму, торкаються вирішення регіональних конфліктів, економічної та енергетичної безпеки, кібербезпеки, проблеми організованої злочинності, торгівлі людьми, нелегальної міграції та біженців. Учасники заходу намагаються знайти рішення для подолання актуальних проблем управління кордонами, корупції, тероризму, нерозповсюдження ядерної та звичайної зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-