Порошенко зустрівся з вдовою сенатора Маккейна

Порошенко зустрівся з вдовою сенатора Маккейна

Фото
Укрінформ
Петро Порошенко під час зустрічі з вдовою сенатора США Джона Маккейна Сінді Маккейн відзначив високі стандарти виборчих перегонів в Україні та повідомив, що вже ближчим часом одній з вулиць Києва буде надано ім’я сенатора.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

“Президент України Петро Порошенко зустрівся з вдовою сенатора США Джона Маккейна Сінді Маккейн, яка перебуває в Україні у складі спостережної місії Міжнародного республіканського інституту... Петро Порошенко повідомив Сінді Маккейн про те, що вже ближчим часом одній з вулиць Києва буде надано ім’я сенатора Джона Маккейна – великого друга і адвоката України”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Вдова сенатора Маккейна про чоловіка: Тепер я розумію, чому він любив Україну

Як зазначається, під час зустрічі було надано високу оцінку тому, що перший тур президентських виборів відбувся вільно та чесно, а Україна переконливо продемонструвала високі стандарти виборчих перегонів та політичної змагальності. Крім того, глава держави відзначив принципову важливість незмінності та сталості курсу реформ та євроатлантичної інтеграції України, а також тверду міжнародну підтримку України у справі внутрішніх перетворень та відновлення суверенітету і територіальної цілісності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-