Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Коломойський взяв курс на примирення з Росією? Чи тільки його Коломійчук?

Коломойський взяв курс на примирення з Росією? Чи тільки його Коломійчук?

Блоги
Укрінформ
Настройщик компанії «Віасат» не лише наполегливо пропонував підключити російську пропаганду, а ще й зробив це ПОПРИ категоричну відповідь «ні»

VIASAT Ігоря Коломойського повернув до трансляції заборонені російські телеканали. ТНТ, Шансон ТВ, РТР Планета та інші. Попри всі заборони Нацради та МВС, які ніхто не відміняв.

Попри те, що вже більше 13 тисяч людей загинуло, у тому числі - через російське телебачення і токсичну російську пропаганду, яку воно розповсюджує.

Коломойський взяв курс на примирення з Росією? Просто під час її війни проти України, щоденних обстрілів, поранених і загиблих на Сході?

Разом із тим: вірогідно, проблема у конкретному настройщику компанії, а не у власнику?..

...Вже пізніше, коли підняли скандал із «Віасатом», з’явилися додаткові деталі. Тому додаю уточнення й до свого блога.

Компанія переконує, що канали з порядковим номером після 600-го - не входять до пакету, а налаштовуються індивідуально.

У нас у сім`ї, звісно, настройщиків тюнерів немає, тим більше у нашій сім`ї не шукають і не можуть шукати канали російської пропаганди.

Настройщик компанії «Віасат» Олег Коломійчук був у нас ще наприкінці лютого. Поміняв тюнер і налаштовував його. Він спитав - чи підключити російські телеканали. На що, звісно, отримав категоричну відповідь «ні» (ну і шок від самого питання). Він ще сказав щось на зразок «а чому, там же цікаві передачі є».

Тобто станом на зараз ситуація виглядає так, що настройщик компанії «Віасат» не лише наполегливо пропонував підключити російську пропаганду, а ще й зробив це ПОПРИ категоричну відповідь «ні».

За фактом:

1). Узагальнюючі емоційні оцінки щодо власника «Віасату» у попередньому пості перебільшені.

2). Компанія «Віасат», замість того, щоб намагатися мене звинувачувати у дискредитації, має розібратися - чому в неї працюють такі настройщики (і скільки їх там, окрім цього Коломійчука?)

3). Відкритим залишається питання - чому в принципі така можливість підключення російської пропаганди існує та скільки тюнерів встиг налаштувати (росіянізувати) її прихильник Олег Коломійчук.

4). Нацрада оперативно призначила перевірку цієї ситуації, за що їм велика подяка, і я також чекаю на їхні висновки.

Ну і насамкінець: судячи зі всього, поставили ці канали не лише нам, і це сумний факт. Масштаби цього явища, звісно, цікавлять.

Георгій Тихий
FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-