Ні гібридна війна, ні вибори не змусять Україну повернутися під ярмо РФ — Порошенко

Ні гібридна війна, ні вибори не змусять Україну повернутися під ярмо РФ — Порошенко

Відео
Укрінформ
Напрямок руху України був визначений мільйонами українців, які вийшли на Революцію Гідності.

Про це під час Ради регіонального розвитку Полтавської області сказав Президент України Петро Порошенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вже 5 років, як ми - Україна йдемо власним шляхом. Точно ні відкрита Російська агресія, ні гібридна війна, ні виборчі перегони не змусили нас і не змусять повернутися назад, під ярмо Радянського Союзу чи Російської імперії. Наш напрямок був визначений мільйонами українців, які вийшли на Революцію Гідності, і ми з нашою командою накреслили план руху по цьому шляху. Історія життя показує, що цей напрямок і цей шлях є абсолютно правильним, про це свідчать переконливі результати, і варто про них нагадувати", - сказав Порошенко.

Він наголосив, що варто нагадувати, як вперто ми йшли до поставлених цілей, потрібно, щоб кожен зрозумів, що джерело нашої сили - створення армії, підписана і реалізована Угода про Асоціацію з ЄС включно з поглибленою ЗВТ, відновлене економічне зростання в умовах війни та агресії, Томос, децентралізація, сільська медицина, енергетична незалежність в тому числі й від постачання російського газу. І це лише маленька частина того, з чого складаються наші досягнення, що кардинально змінили Україну за останні 5 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-