Порошенко - про критику

Порошенко - про критику "всього і всіх": Собака гавкає - караван іде

Фото, відео
Укрінформ
Президент Петро Порошенко закликав українців попри критику, яка лунає звідусіль, продовжувати роботу і не дати зруйнувати все збудоване.

Про це він заявив на засіданні Ради регіонального розвитку Чернігівської області, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас є підстави говорити, що ми створили для України великий шанс стати великою державою вільних заможних і щасливих людей. Скажуть, які в мене є підстави пропонувати вам таку амбітну мету? Якщо послухати інформаційний простір, лунає критика всього і всіх, Президента – в першу чергу. Це не новина. Собака гавкає - караван іде. А нам з тобою своє робити - зціпити зуби і далі йти", - сказав Порошенко.

Читайте також: Порошенко звільнив посла України в Узбекистані

У цьому контексті він нагадав: хай що би влада починала робити - проводити децентралізацію, відбудовувати армію, - негайно з’являлися "найкомпетентніші" експерти, які одразу пророчили невдачі усім починанням.

Виступ Петра Порошенка на засіданні Ради регіонального розвитку Чернігівської області / Фото: Пресс-служба Президента

"Проте ваш земляк Павло Тичина дав дуже хорошу настанову: «Нам своє робить». І ми маємо продовжити роботу, маємо не дати нікому зруйнувати все збудоване, не допустити ігор зі свободою і незалежністю України. І для цього нам треба нагадати собі і людям, що ставка в цьому виборі, який нам належить зробити, - надзвичайно висока, і ціна помилки також надзвичайно висока", - наголосив Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-