Порошенко каже, що двадцять років не бере зарплати

Порошенко каже, що двадцять років не бере зарплати

Укрінформ
Президент Петро Порошенко заявив, що зарплата глави держави становить 28 тисяч гривень, але він з 1998 року отриману на державній службі платню перераховує на благодійність.

Про це він заявив під час засідання Ради регіональної розвитку Миколаївської області, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я з 98-го року не отримую зарплату на державній службі і все це перераховую на благодійність. Це в тому числі і тому, що я маю джерела, за рахунок чого жити. Але сьогоднішній рівень зарплати Президента складає 28 тисяч (гривень — ред.)", - розповів Порошенко.

Водночас він нагадав, що велика кількість суддівського корпусу, слідчих та інших посадовців мають у два, п’ять, 10, а на окремих держпідприємствах у 100 раз вище, ніж у Президента.

Читайте також: Порошенко закликає силовиків до максимальної відкритості у справі "Укробронпрому"

У цьому зв’язку глава держава висловив переконання, що потрібно врегулювати питання із зарплатами держслужбовців, прибрати будь-які спеціалізовані закони, які роблять вибіркові підвищення зарплат, та збільшувати зарплати всім держслужбовцям за загальними принципами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-