"Народний фронт" обере свого кандидата у прем'єри

Укрінформ
Політична партія “Народний фронт” планує провести експертне та громадське обговорення кандидата від “Народного фронту” на формування та очолення уряду України.

Про це йдеться у резолюції з'їзду "Народного фронту", яку лідер політсили Арсеній Яценюк озвучив у суботу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Відповідно до резолюції керівництву політичної партії “Народний фронт” доручено забезпечити проведення експертного та громадського обговорення програми дій на 2019-2024 роки, та кандидата від НФ на формування та очолення уряду України. А також розпочати формування центрального виборчого штабу політичної партії “Народний фронт” та формування регіональної мережі виборчих штабів для підготовки участі у чергових парламентських виборах. "Я тільки додам: не участі, а перемоги", - додав Яценюк.

Читайте також: Кириленко: “Народний фронт” мав підтримати Порошенка

Окрім того, центральному виборчому штабу партії доручено розробити та затвердити “ефективну систему інформування громадян України про результати роботи партії з 2014 по 2019 рік, а також завдання партії на період до 2024 року”. Також “Народний фронт” має провести консультації щодо консолідації та єднання для участі у виборах до Верховної Ради України на основі спільної програми дій з іншими демократичними державницькими силами.

Як повідомлялося, у суботу на з'їзді "Народного фронту" лідер політсили Арсеній Яценюк заявив, що не йтиме на президентські вибори, щоб не розпорошувати голоси національно свідомих громадян і не привносити невизначеність для виборців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-