Яценюк закликав Президента

Яценюк закликав Президента "звільнити Україну від кума Путіна"

Укрінформ
Лідер партії "Народний фронт", колишній прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк закликав Президента Петра Порошенка звільнити Україну від кума Путіна, імовірно, маючи на увазі Віктора Медведчука.

Про це Яценюк сказав після оголошення резолюції з'їзду партії "Народний фронт" в суботу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Моє особисте звернення є до Петра Порошенка. Пане Президенте, ми звертаємось до членів Європейського Союзу звільнити українських заручників, я звертаюся до вас: звільнити Україну від кума Путіна. Він не звільняє заручників, він захоплює заручників рукою свого путінського й антиукраїнського елемента", - заявив Яценюк.

Як повідомляв Укрінформ, депутатська фракція "Народний фронт" ініціює створення у Верховній Раді тимчасової слідчої комісії для розслідування фактів втручання Російської Федерації та громадян України, пов'язаних з владою держави-агресора, зокрема, Віктора Медведчука, у виборчий, політичний процес та інформаційний простір України.

Читайте також: Яценюк не братиме участі у президентських виборах

Як повідомлялося, Арсеній Яценюк на з'їзді партії "Народний фронт" 2 лютого оголосив, що не братиме участі у президентських виборах 31 березня 2019 року, але має намір привести свою партію до перемоги на парламентських виборах восени.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-